Three Cents: Τα premium αναψυκτικά

Τα Three Cents είναι μια εταιρεία premium αναψυκτικών η οποία ιδρύθηκε από τρεις bartenders: τον Γιώργο Μπάγκο (Dos Agaves), τον Δημήτρη Νταφόπουλο (The Clumsies) και τον Γιώργο Τσιρίκο (360), σε συνεργασία με τον Βασίλη Καλατζή.

Η ιδέα πίσω από τα Three Cents, στηρίζεται στην εποχή της Μεγάλης Κρίσης στη Αμερική και στην ανάπτυξη της σόδας από την εποχή εκείνη μέχρι και την ποτοαπαγόρευση. Κατά την περίοδο εκείνη υπήρχαν τα λεγόμενα soda fountains τα οποία παρασκεύαζαν αναψυκτικά με βάση το ανθρακούχο νερό, το όποιο ονομαζόταν "Τwo Cents Plain" (αφού ήταν το φθηνότερο πράγμα που μπορούσε να αγοράσει κανείς) και διάφορα αρωματισμένα σιρόπια τα οποία με τη σειρά τους κόστιζαν ένα cent. Το τελικό "ποτό" κόστιζε τελικά Three Cents. 

Τα Three Cents παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από το υγρό μέχρι τη φιάλη και το πώμα. Δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνικές χρωστικές ή τεχνητά αρώματα.


Two Cents Plain : Η βάση όλων των προϊόντων των Three Cents είναι το φυσικό μεταλλικό νερό ροδοδάφνης με την προσθήκη υψηλής ποιότητας διοξειδίου του άνθρακα. Στην ουσία είναι ένα υπέροχο ανθρακούχο νερό που αναδεικνύει τα αρώματα του κάθε αποστάγματος.

Pink Grapefruit Soda : Η σόδα αυτή παρασκευάζεται με την προσθήκη φυσικού κόκκινου γκρέιπφρουτ στο ανθρακούχο νερό. Είναι επίσης και ο λόγος γέννησης των Three Cents, αφού είναι το πρώτο προϊόν που ξεκίνησε να φτιάχνεται από την εταιρία στο χέρι για την Paloma, το επίσημο ποτό στο Μεξικό.

Tonic Water : Το τόνικ παρασκευάζεται με φυσική κινίνη και δεν περιέχει περαιτέρω αρώματα παρά αυτό του λεμονιού για να ισορροπήσει την τραχύτητα της φυσικής κινίνης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο κάθε bartender να επιλέξει τη δική του γαρνιτούρα η οποία θα συνοδεύει το gin ή κάποιο άλλο ποτό, χωρίς το τόνικ να επισκιάζει το απόσταγμα.

Lemon Tonic : Η προσθήκη χυμού λεμονιού στο τόνικ είναι πολύ συχνή και ταιριαστή. Τα ελληνικά λεμόνια είναι υπέροχα και πολύ αρωματικά, και το Lemon Tonic συνδυάζει 3 διαφορετικές ποικιλίες (κίτρινο, μοσχολέμονο και νεράτζι) με φυσική κινίνη, σε μια υπέροχη και πολυδιάστατη σόδα. Ιδανική για long drinks και cocktails, ή και σαν ένα απλό δροσιστικό αναψυκτικό.

Ginger Beer : Η σπιρτάδα και τα αρώματα του φυσικού τζίντζερ, σε συνδυασμό με το ανθρακούχο νερό προσφέρουν ένα απολαυστικό αναψυκτικό για long drinks, punches και cocktails. Είναι μια υπέροχη πρόταση για όσους αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις.

Gentlemen’s Soda: Το αρωματικό περγαμόντο και το δροσερό μανταρίνι αποτελούν την αφρόκρεμα των μεσογειακών εσπεριδοειδών καθώς συνδυάζουν πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις για να δημιουργήσουν την Three Cents Gentlemen’s Soda.

Τα premium αναψυκτικά Three Cents εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides Ltd (www.acm.com.cy).

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης