Συλλεκτική έκδοση Stolichnaya 80th Anniversary για τα 80 χρόνια ζωής.

Το 1938, η Stoli® Vodka καινοτομεί με την αυθεντική της συνταγή, και μαζί με την πρωτότυπη διαδικασία απόσταξης έθεσε ένα σημείο αναφοράς για την βότκα, που γρήγορα την έκανε  γνωστή σαν «Stolichnaya» που σημαίνει «από την πρωτεύουσα».

Μετά από 80 χρόνια και την ακατάπαυστη αναζήτηση της για τελειότητα, η Stolichnaya έθεσε ένα νέο κριτήριο ποιότητας, το Alpha Grade, για να αναγνωρίζεται η σημερινή καθαρότητα και αγνότητα της Stolichnaya Premium Vodka.

Χαρακτήρας του 1938. Απαλότητα του 2018
Για να γιορτάσει την επέτειο 80 χρόνων, η Stoli® Vodka έθεσε ένα στόχο: να δημιουργήσει μια συλλεκτική έκδοση που να συνδυάζει τη σημερινή απαλότητα με λίγο από τον χαρακτήρα της βότκας του 1938. Μετά από μια σειρά και δοκιμασίες διαφόρων συνδυασμών απόσταξης, η Stoli® Vodka κατάφερε να δημιουργήσει τη σωστή ισορροπία και μια ακόμα καινοτομία: τη Stolichnaya 80th Anniversary!

Σιτάρι, Σίκαλη και Μαυροσίταρος   
Στην καρδιά της μοναδικής αυτής συλλεκτικής έκδοσης είναι φυσικά το σιτάρι, το οποίο παραδίδει τη χαρακτηριστική αγνότητα και καθαρότητα της Stolichnaya. Στη συνταγή συμπεριλαμβάνεται και η σίκαλη, η οποία ανταμείβει τον καταναλωτή με μια επιπλέον διάσταση στη γεύση και τον χαρακτήρα. Ο μαυροσίταρος, ο οποίος παρά την ονομασία του είναι ένα υλικό διαφορετικό από το σιτάρι και την σίκαλη, συμπεριφέρεται διαφορετικά στη διαδικασία απόσταξης και βοηθά στο να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό προφίλ γεύσης. Εκείνο που πετυχαίνει απόλυτα είναι να δημιουργεί ένα καινούριο επίπεδο κρεμώδους απαλότητας στο τελικό προϊόν.

Τα 3 παραπάνω υλικά συνδυάζονται αρμονικά σε μια βότκα, που μας χαρίζει μια ματιά στο χαρακτήρα της αυθεντικής Stolichnaya Vodka του 1938. H συλλεκτική εκδοση Stolichnaya 80th Anniversary δημιουργεί μια απαράμιλλη αίσθηση αναδρομής στο παρελθόν.

Επετειακή Συλλεκτική Μπουκάλα
H συλλεκτική έκδοση Stolichnaya 80th Anniversary λανσάρεται σε περιορισμένες ποσότητες και έχει σκοπό να γίνει απαραίτητη προσθήκη για συλλέκτες. Έχει ένα μοναδικό πώμα κλεισίματος, μπροστινή ετικέτα από 2 μέρη τυπωμένη σε ένα ειδικά δημιουργημένο χαρτί, και μέσα στο συλλεκτικό χάρτινο κουτί δώρου.

Η Stoli® Vodka, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides LTD (www.acm.com.cy).

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου