25 χρόνια Μαγικό Βουνό Νίκου Λαζαρίδη

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. και το Οινοποιείο Νίκου Λαζαρίδη πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση για τα 25 χρόνια εξέλιξης του Μαγικού Βουνού, της ναυαρχίδας του Οινοποιείου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία κάθετη γευστική δοκιμή παλαιών και πρόσφατων σοδειών του εκλεκτού οίνου που παρακολούθησαν άτομα εξειδικευμένα στο χώρο του κρασιού όπως οινοχόοι, οινογράφοι κτλ. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Pralina Experience στη Λευκωσία και όπου οι φίλοι των οίνων Νίκου Λαζαρίδη απόλαυσαν μεταξύ άλλων το Μαγικό Βουνό σε λευκό και ερυθρό και εκλεκτά εδέσματα. 

Παρών ήταν ο Πρόεδρος του Οινοποιείου, Φεδερίκος Λαζαρίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Οινοποιείου και πρόσφερε τρεις συλλεκτικές φιάλες Μαγικού Βουνού οι οποίες δημοπρατήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Το Μαγικό Βουνό είναι premium και απευθύνεται σε ξεχωριστούς ανθρώπους με υψηλή αισθητική στον πολιτισμό και τη γαστρονομία. Ένα icon wine που καθιέρωσε τη Δράμα, από όπου προέρχεται, ως οινοποιητική περιοχή και έχει προβάλει Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες μέσα από τις πανέμορφες ετικέτες του. 

Οι εορτασμοί των 25 χρόνων Μαγικό Βουνό κορυφώθηκαν στην Κύπρο όπου το συγκεκριμένο κρασί έχει αγκαλιαστεί από τους οινόφιλους και θεωρείτε ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή κρασιά παλαίωσης που κυκλοφορούν στην αγορά. 

 

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης