Διάκριση για το Glengoyne 21 Year Old

InBusinessNews  06/10/2017 10:38
Διάκριση για το Glengoyne 21 Year Old

Διάκριση για το Glengoyne 21 Year Old

InBusinessNews  06/10/2017 10:38

Το Glengoyne 21 Year Old Highland Single Malt Scotch Whisky έχει βραβευτεί ως «top gong for quality» στα φετινά βραβεία Global Luxury Masters 2017, κερδίζοντας ένα Master medal στην κατηγορία των super-premium single malt Scotch whisky.

RELATED ARTICLES


Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν από το The Spirits Business, πραγματοποιήθηκαν στo Masala Zone στο Λονδίνο από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας κρίνοντας μια διεθνή σειρά από super-premium and ultra Premium spirits. Το Glengoyne 21 Year Old πήρε το Masters Medal, το οποίο απαιτεί βαθμολογία πέραν τον 90 βαθμών από το 100 από τους κριτές.

Το Glengoyne είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει αυτό το βραβείο ως αναγνώριση της 21 χρονης του πορείας και ποιότητάς του. Απεικονίζει την αφοσίωση και τη δεξιοτεχνία που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία αυτού του υπέροχου whisky.

Το Glengoyne 21 Year Old ωριμάζει αποκλειστικά σε χειροποίητα βαρέλια Sherry για 21 χρόνια. Περιγράφεται ως «Christmas cake in a glass», με πικάντικο strutel, toffee και κεράσι, με γεύση από Sherry, μέλι, βελανιδιά και κανέλα, με πικάντικο ζεστό και στεγνό τελείωμα.

Η διανομή του Glengoyne Highland Single Malt Scotch Whisky στην Κυπριακή αγορά έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας