ΖΗΤΑ: Νέα σειρά γιαουρτιών SUPER PROTEIN 21

InBusinessNews  06/10/2017 08:45
ΖΗΤΑ: Νέα σειρά γιαουρτιών SUPER PROTEIN 21

ΖΗΤΑ: Νέα σειρά γιαουρτιών SUPER PROTEIN 21

InBusinessNews  06/10/2017 08:45

Η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ακόμα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν στην κυπριακή αγορά. Η ΖΗΤΑ, που για σχεδόν δύο δεκαετίες προσφέρει το δημοφιλές SUPER στραγγιστό, εξελίσσει εκ νέου την έννοια υπέρ-γιαούρτι και την αναδυκνύει ακόμα περισσότερο με τη νέα σειρά SUPER PROTEIN 21. 

RELATED ARTICLES


Όπως περιγράφεται και στην ονομασία, η νέα σειρά γιαουρτιών θα περιέχει 21 γραμμάρια πρωτεΐνη υψηλής θρεπτικής αξίας, συστατικό που ταυτίζεται άμεσα με τις σύγχρονες τάσεις προς τη διατροφή fitness και τον ενεργό τρόπο ζωής - active lifestyle. Με 0% λιπαρά και με φυσικά συστατικά, η σειρά θα περιλαμβάνει αρχικά δύο γεύσεις, φράουλα και μούρα.
  
Συνδυάζοντας τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού και της αυξημένης πρόσληψης πρωτεϊνών, το SUPER PROTEIN 21 απευθύνεται εξίσου σε επαγγελματίες ή ενθουσιώδης ερασιτέχνες αθλητές, άντρες ή γυναίκες που στοχεύουν σε αύξηση της μυικής τους μάζας, ομαλή επαναφορά μετά τη σωματική άσκηση, ρύθμιση βάρους, ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, εργαζόμενους, φοιτητές που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής και αναζητούν απλά ένα γρήγορο, υγιεινό και χορταστικό γεύμα.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας