Full ανανεωμένο το νέο iphone

Η Apple Inc. σχεδιάζει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το επόμενο iPhone, το κινητό της τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας με κορυφαία αλλά όχι μοναδική αλλαγή, την κατάργηση του κουμπιού αφετηρίας, αλλά και τη μετατροπή ολόκληρης της εμπρόσθιας πλευράς σε οθόνη, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της νέας συσκευής που είδαν άτομα εξοικειωμένα με το gadget.

Το κουμπί αφετηρίας είναι το κλειδί για το iPhone και το σχέδιο δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε που αυτό το μοντέλο πρωτοβγήκε στην αγορά, το 2007. Επί του παρόντος, οι χρήστες το κάνουν κλικ για να επιστρέψουν στο αρχικό πλέγμα της οθόνης. Το κρατούν κάτω για να μιλήσουν με τον ψηφιακό βοηθό του Siri. Κάντε διπλό κλικ και παίρνετε πολλές οθόνες εφαρμογών που μπορούν να περάσουν μέσα σαν ένα καρουσέλ.

Η Apple ετοιμάζει τρία νέα iPhones για τον επόμενο μήνα. Ένα από τα μοντέλα, μια νέα συσκευή με αρκετές αλλαγές θα παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις του iPhone στην δεκαετή ιστορία του. Με μια οθόνη που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το μπροστινό μέρος, η Apple έχει δοκιμάσει την πλήρη κατάργηση του κουμπιού αφετηρίας -ακόμη και σε ψηφιακή μορφή- και προτιμά νέους τρόπους ελέγχου της πλοήγησης για εργασίες όπως η μετάβαση στο κύριο πλέγμα εφαρμογών και το άνοιγμα πολλαπλών οθονών (multitasking).

Στο νέο της μοντέλο, η Apple σχεδιάζει επίσης μια πιο στενόμακρη οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες, μια τομή στην κορυφή της οθόνης για την κάμερα, καθώς και αισθητήρες και νέες θέσεις της κεραίας, όπως δείχνουν οι εικόνες του προϊόντος. Η Apple δοκιμάζει συχνά διαφορετικά σχέδια και οι λεπτομέρειες ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που η εταιρεία τελικά κυκλοφορεί. Ένας εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που διέρρευσαν.

Από το κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια λεπτή γραμμή λογισμικού αντί του κουμπιού αφετηρίας. Ένας χρήστης μπορεί να το σύρει μέχρι το μέσο της οθόνης για να ανοίξει το τηλέφωνο. Όταν βρίσκεστε μέσα σε μια εφαρμογή, μια παρόμοια χειρονομία ξεκινάει το multitasking. Από εδώ, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να ανεβαίνουν προς τα πάνω για να κλείσουν την εφαρμογή και να επιστρέψουν στην αρχική οθόνη. Μια κινούμενη εικόνα κλείνε την εφαρμογή πίσω στο εικονίδιο της. Η λειτουργία multitasking έχει επανασχεδιαστεί ώστε να εμφανίζεται σαν μια σειρά από αυτόνομες κάρτες.

Πηγή: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου