Elite επιλογές από την Harco Trading

Η Harco Trading ιδρύθηκε στην Κύπρο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τον Χάρη Κωνσταντινίδη. Είναι οικογενειακή επιχείρηση, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά χαρτικών προϊόντων υγιεινής για οικιακή και επαγγελματική χρήση. 

Όραμα
Το όραμα της Harco Trading είναι να βρίσκεται σε ηγετική θέση σε παγκύπριο επίπεδο ως η σταθερή ποιοτική επιλογή των καταναλωτών σε χαρτικά προϊόντα υγιεινής. Κύριοι στόχοι της είναι η συνεχής εστίαση στην ποιότητα, οι μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες, προμηθευτές και μεταπωλητές της, η διαρκής αναβάθμιση και βελτίωση στην εξυπηρέτηση αλλά και στα είδη που προσφέρει. 

Προϊόντα 
Τα προϊόντα, τα οποία παράγονται από την εταιρεία, περιλαμβάνουν χαρτί τουαλέτας, χαρτομάντηλα προσώπου, χαρτοπετσέτες και χαρτί κουζίνας. Κατασκευάζει, επίσης, χειροπετσέτες διπλώματος c-fold και interfold, επαγγελματικά χαρτιά υγείας και χεριών ως επίσης και ρολά για ιατρεία και ινστιτούτα αισθητικής. Όλα τα πιο πάνω είδη προσφέρονται σε διάφορες διαστάσεις από καθαρό πολτό και ανακυκλωμένο χαρτί. Παράλληλα, η Harco Trading παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για υπεραγορές. Στις συνεργασίες αυτές έχει την ευελιξία παραγωγής εξειδικευμένων ειδών με βάση τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη. 
 
 

Διεύθυνση
Η εταιρεία διευθύνεται από τον ιδρυτή της, Χάρη Κωνσταντινίδη. Από το 2011 τα παιδιά του - Ελένη, Μαρία και Αριστοτέλης - έχουν αναλάβει τμήματά της με στόχο τη μετάβαση στη δεύτερη γενεά. Έχοντας ανάλογες σπουδές και επαγγελματική πείρα, η Ελένη ανέλαβε την οικονομική διεύθυνση, η Μαρία το τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων και ο Αριστοτέλης εκείνο της παραγωγής.

Προσωπικό
Στο δυναμικό της εταιρείας ανήκουν 17 άτομα πλήρους απασχόλησης, τα πλείστα εκ των οποίων εργάζονται εκεί για περισσότερα από 20χρόνια. Η Harco Trading έχει ως κύριο μέλημα τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της. Ανά τακτά διαστήματα διοργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία αφορούν στις δραστηριότητές της.
 

Μερίδιο
Τα προϊόντα Elite κατέχουν σημαντικό ποσοστό στην κυπριακή αγορά με συνεχή αυξητική τάση, κάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές. Ναυαρχίδα της σειράς είναι οι χαρτοπετσέτες που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά επώνυμων μαρκών, με ποσοστό σε αξία 22% (rolling year 2017, RAI Consultants). 
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου