Συγκοινωνούντα δοχεία ηγεσία και ανθρώπινο δυναμικό

Η επιβίωση των οργανισμών στα νέα δεδομένα είναι άρτια συνδεδεμένη με τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού. Η μεγαλύτερη ίσως πρόκληση των ηγετών αλλά και της Στρατηγικής Διοίκησης Ανθρώπινων πόρων ενός οργανισμού, είναι να καταφέρουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού, με τρόπο που να υλοποιηθούν οι στόχοι των οργανισμών αλλά και οι στόχοι του κάθε εργαζομένου ξεχωριστά.

Οι ηγέτες επηρεάζουν τις σχέσεις τους με τους εργαζομένους και η σωστή διαχείριση τους θα έχει σαν επακόλουθο την ικανοποίηση τους από την εργασία τους και με θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα τους. Η επαγγελματική ικανοποίηση αφορά κατά πόσο οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι από τους ηγέτες τους, από την διοίκηση τους, την εργασία τους, από τις αποδοχές τους, την παρακίνηση, το περιβάλλον αλλά και τις ευκαιρίες ανέλιξης τους.

Η σύγχρονη εποχή που ζούμε, οι γρήγοροι ρυθμοί, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανέλιξη της γνώσης και η παγκοσμιοποίηση ανάγκασαν τους οργανισμούς να μεταβάλουν το εσωτερικό τους αλλά και την πορεία ανέλιξης τους ώστε να προσαρμοστούν σε αυτές τις εξελίξεις. Για να επιτευχθεί η σωστή στρατηγική διοίκηση αλλά και οργάνωση, χρειάζεται συντονισμός και οργάνωση και για την αποτελεσματική λειτουργία του κρίνεται απαραίτητη η παρουσία της ηγεσίας αλλά και της σωστής Στρατηγικής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα, η πρωτόγνωρη και  δύσκολη  αλλαγή  που  καλείται το επιχειρηματικό περιβάλλον να αντιμετωπίσει λόγω της πρόσφατης κρίσης του ιού COVID – 19, απαιτεί από τις επιχειρήσεις την υλοποίηση νέων στρατηγικών σχεδίων και πρακτικών. Η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των οργανισμών αποτελεί  καθοριστικό  παράγοντα  αντιμετώπισης  των εν λόγω αλλαγών. 

Η ανάγκη κατάρτισης των επιχειρηματικών στελεχών σε  συγκεκριμένες  και  σύγχρονες  πρακτικές  και  τεχνικές  διαχείρισης  του  προσωπικού είναι  απαραίτητη,  έτσι  ώστε  να  επιτευχθεί  η δημιουργία εμπιστοσύνης,  να  μειωθούν  οι  αντιδράσεις  ώστε  να διασφαλιστεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η αφοσίωση τους και η δέσμευση τους στη νέα κατάσταση.  

Το Συνέδριο Leadership & Human Resource Management, που διοργανώνεται από την IMH και την PwC Cyprus, είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να συνδυάσει τις τελευταίες εξελίξεις, την τεχνογνωσία και τις γνώσεις από οργανισμούς σε όλο τον κόσμο με τις τοπικές γνώσεις και πρακτικές και κύριος στόχος του συνεδρίου είναι να παράσχει πρακτικά παραδείγματα και περιπτωσιολογικές μελέτες πρακτικών διαχείρισης και ανθρώπινου κεφαλαίου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη που μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στους δικούς τους οργανισμούς.

20χρονα
Το Συνέδριο Leadership & Human Resource Management, που διοργανώνεται από την IMH και την PwC Κύπρου, αποτελεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, την τεχνογνωσία και να συνδυάζει τις γνώσεις οργανισμών από όλο τον κόσμο με τις τοπικές γνώσεις και πρακτικές, παραθέτοντας πρακτικά παραδείγματα και μελέτες πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη που μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στους δικούς τους οργανισμούς. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ηilton Nicosia, στις 08:30.

Φέτος το συνέδριο Leadership & Human Resource Management διοργανώνεται για 20ή χρονιά, με την IMH και την PwC Κύπρου να στοχεύουν στην λεπτομερή ανάλυση της ουσίας σε ό,τι αφορά την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και την δημιουργία ανάπτυξης μέσω της ηγεσίας. Τι αποφέρει σε έναν οργανισμό ένας καλύτερος χώρος εργασίας και πώς η παροχή κινήτρων στους εργαζομένους μπορούν να συμβάλουν σε ένα επιτυχημένο μετασχηματισμό καθώς και σε μια καλύτερη κοινωνία; Η καλλιέργεια ταλέντων, η δημιουργικότητα, η διαχείριση αλλαγών, η ένταξη, η κουλτούρα πολιτισμός είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος για το μέλλον της ηγεσίας και της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών κατάρτισης και ανάπτυξης, επαγγελματιών Εργασιακών Σχέσεων, συμβούλων Διοίκησης και HRM, καθώς και Διευθύνοντες Συμβούλους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτερα στελέχη εταιρειών σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών ΜμΕ, της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Μπορείτε να δηλώσετε εγγραφή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτές: PwC Κύπρου και ΙΜΗ

Χορηγοί: Ancoria Insurance, Safe Bulkers, Inc.

Υποστηρικτές: Advanced Management Solutions Ltd (AMS), Έργο Γραφεία Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗΤηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit