Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  04/11/2021 09:47

Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  04/11/2021 09:47

ΙΝ BUSINESS 

Τεύχος 189, Νοέμβριος, 2021

InBusiness 900x506 mockup nov2021-

Κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, διαβάστε:

SPECIAL EDITION

15 Χρόνια ΙΝ Business: Η ΟΠΑΠ Κύπρου παρουσιάζει την συλλεκτική έκδοση 250+ σελίδων. 15 Xρόνια προβάλλουμε το ευ επιχειρείν.

FEATURES

12.   Θα καλυφθεί το χαμένο έδαφος

Περίπου ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στον προεδρικό θώκο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αισιοδοξεί πως υπάρχει ακόμα χρόνος για υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμιστικών κινήσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και στη μείωση της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρεί επιχειρήσεις και επενδυτές.

Μιλώντας στο IN Business, με αφορμή τα 15α γενέθλια του περιοδικού, σχολιάζει πως τα μέτρα που εφάρμοσε η Κυβέρνηση κατά την περίοδο της πανδημίας, είχαν ως αποτέλεσμα να αποφευχθεί η χρεοκοπία πολλών επιχειρήσεων αλλά και να συγκρατηθεί η ανεργία.

16.   Ο self-made billionnaire

 Το 2006 απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και κατέστη ο πιο πλούσιος Κύπριος, αφού η περιουσία του ξεπερνά τα $13 δισ.. Γεννήθηκε στη Νορβηγία αλλά κατοικεί στο Λονδίνο. Σε μια εποχή που ο πλανήτης προσπαθεί να ανακάμψει από μια παρατεταμένη υγειονομική και οικονομική κρίση, αυτός προβαίνει σε επενδύσεις σε δεξαμενόπλοια και μεταφορές, τομείς που εν όψει της ενεργειακής μετάβασης κάποιοι θεωρούν ξεπερασμένους.  

Ο John Fredriksen, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο IN Business, μας απαντά σε πρώτο πληθυντικό, μιλά για τη σχέση του με την Κύπρο, για τα γραφεία της Seatankers στη Λεμεσό όπου εδρεύει η εταιρεία διαχείρισης του ομίλου, τον αντίκτυπο της πανδημίας στις επιχειρήσεις του, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τους ναυτικούς των στόλων του για την προσαρμοστικότητά τους στους χαλεπούς καιρούς. 

34.   This is us

Δεκαπέντε χρόνια IN Business, 15 χρόνια δημιουργικής επιχειρηματικής ιστορίας. Μιας ιστορίας που άρχισε να γράφεται το 2006. Ποιοι όμως, κρύβονται πίσω από την ομάδα μας;

62.   Από την ιδέα στην έκδοση

Η διαδικασία για την έκδοση θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι κάθε μήνα πανομοιότυπη με την προηγούμενη. Εκείνα όμως που με βεβαιότητα είναι διαφορετικά και δεν συγκρίνονται με τα προηγούμενα είναι οι εμπειρίες και τα συναισθήματα, τα οποία εναλλάσσονται κατά τη δημιουργία, το φυλλομέτρημα και την ανάγνωση κάθε σελίδας ξεχωριστά.

74. Favorite Cover Stories

Η ομάδα του IN Business φυλλομέτρησε τόμους και ανέτρεξε στο ηλεκτρονικό της αρχείο, για να επιλέξει τα cover stories που ξεχώρισε μεταξύ των 180 τόσων που έστησε στα 15 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού.

110.  Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Είναι επιχειρηματίες, ηγετικά στελέχη και σημαντικές προσωπικότητες που κληροδότησαν γενναιόδωρα το επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι με έργα και ημέρες που εμπλούτισαν σε περιεχόμενο τις σελίδες του ΙΝ Business, απ’ όπου και τους αποχαιρετίσαμε στα 15 χρόνια της κυκλοφορίας μας. Δικοί τους άνθρωποι, από το οικογενειακό, επαγγελματικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον θυμούνται και γράφουν γι’ αυτούς σε μια ελάχιστη προσπάθεια απότισης του οφειλόμενου φόρου τιμής.

144.  Αμοιβαία η επένδυση

Σαν ένα αμοιβαίο κεφάλαιο επένδυσης προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας αντικρίζουν τη συνεργασία με το ΙΝ Business επιχειρηματίες και στελέχη, που με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών αγαστής συμπόρευσης, δηλώνουν βέβαιοι για ακόμη καλύτερη συνέχεια. 

152.   Και εις ανώτερα

Επιχειρηματίες και στελέχη χαιρετίζουν τα 15 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του IN Business στο επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι κι εύχονται ακόμη πιο δημιουργική συνέχεια στο περιοδικό που καινοτόμησε, αναδεικνύοντας πρώτο την business δημοσιογραφία στην Κύπρο.

185. Awards

Η ανάδειξη της επιχειρηματικότητας περνά μέσα από την αναγνώριση. Η ΙΜΗ και το IN Business καθιέρωσαν τις επιχειρηματικές βραβεύσεις, καθιστώντας τις θεσμό που στόχο έχει την επιβράβευση του ευ επιχειρείν και την ενθάρρυνση για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα.

200.  Leaders - Innovators & Pioneers - Millennial Entrepreneurs

Leaders by example, νέοι γεμάτοι όνειρα και ιδέες, άτομα που μεγάλωσαν κοντά σε μεγάλους επιχειρηματίες και παραδειγματίστηκαν, αυτοδημιούργητοι που από το μηδέν απέδειξαν ότι sky is the limit. Με αφορμή τα 15χρονά του το ΙΝ Βusiness, παρουσιάζει εκπροσώπους μικρομεσαίων εταιρειών, αυτοδημιούργητων, millennials και γυναικών επιχειρηματιών.

232. Woman in charge

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Αννίτα Δημητρίου, μιλά στο IN Business για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, τα νομοσχέδια που καθυστερούν, τον εκσυγχρονισμό και την αξιοπιστία της Βουλής αλλά και τη θέση της γυναίκας στην πολιτική.

238. Outstanding Photo Shootings

Το στήσιμο μιας φωτογράφισης δεν είναι εύκολο. Όσο δύσκολο όμως κι αν είναι το διαδικαστικό κομμάτι τόσο το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, καθώς το ευρηματικό μυαλό της art director ενώνεται με το καλλιτεχνικό βλέμμα του φωτογράφου, για να αποτυπώσουν το μήνυμα και την έμπνευση. Παρουσιάζουμε λοιπόν, κάποιες φωτογραφίσεις που επιλέξαμε και που για μας, τουλάχιστον, άφησαν εποχή στο IN Business κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας