Στο νέο τεύχος του ΙΝ Business

IN BUSINESS

Τεύχος 183 ΜΑΪΟΣ 2021
 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 1η Μαΐου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση το Σάββατο 1η Μαΐου, διαβάστε:

  • Coca-Cola HBC: Βγήκαμε νικητές στην πιο δύσκολη χρονιά

«Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα των ανθρώπων μας καθόρισαν την επιτυχία μας στην πιο δύσκολη χρονιά που είχαμε ποτέ», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic, μιλώντας για την περιπλοκότητα που δημιούργησε η πανδημία.

  • 10 χρόνια στην ίδια έδρα

Δέκα χρόνια συνεργασίας γιορτάζουν φέτος το CIM και το University of West London (UWL). Η συνεργασία που ξεκίνησε το 2010 μεγάλωσε κι εξελίχθηκε, επενδύοντας ολοένα σε νέα projects. Σήμερα, είναι η μακροβιότερη μεταξύ κυπριακού ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος και βρετανικού πανεπιστημίου, επισημαίνει ο CEO του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης, που μαζί με τον vice-chancellor and chief executive του UWL, professor Peter John, μιλάνε για το success story.

  • Όλα Μπλε: H πιο εξελιγμένη εμπορική συμμαχία

Άνω των 60 μεγάλων και δημοφιλών brands της αγοράς συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Καρτών Mπλε της Ελληνικής Τράπεζας. Τα προνόμια και τα οφέλη που προσφέρει σε εμπόρους και καταναλωτές είναι τέτοια, που το καθιστούν άκρως ελκυστικό.  

  • Έμπνευση και δημιουργία στο βάθρο

Σε μια τελετή γεμάτη δημιουργία, καινοτομία και λάμψη απονεμήθηκαν τα Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards στις 17 Μαρτίου 2021. Τιμήθηκαν ξεχωριστά έργα της Κύπρου αλλά και οι εμπνευστές/δημιουργοί τους. Έργα άκρως καινοτόμα, από πρωτοποριακές κατοικίες μέχρι πάρκα, επαγγελματικούς χώρους και έργα υποδομής, που όλα, όμως, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την πρακτικότητα και την αειφορία.

  • Από τα «θα» στο τώρα

Η μεταρρύθμιση του τομέα της δικαιοσύνης έπρεπε να είχε γίνει χθες. Τις πολλές απόψεις και συζητήσεις θα πρέπει να διαδεχθεί, επιτέλους, η δράση. Την ίδια ώρα, τα δικηγορικά γραφεία οφείλουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να εκσυγχρονιστούν ώστε να επιβιώσουν, δηλώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, δρ Χρίστος Κληρίδης.

  • Αισιοδοξία σε κλίμα αβεβαιότητας

Οι Κύπριοι CEOs, όπως και αυτοί στο εξωτερικό, δηλώνουν πλέον πιο αισιόδοξοι σε σχέση με την πορεία της πανδημίας, ωστόσο, η αβεβαιότητα και η ανησυχία κάθε άλλο παρά έχουν μειωθεί. Σύμφωνα με τον Ευγένιο Ευγενίου, διευθύνοντα σύμβουλο της PwC Κύπρου, η διαχείριση της αβεβαιότητας σε πολλούς τομείς είναι μια πρόκληση για τους επιχειρηματικούς ηγέτες, που αποτυπώνεται ιδιαίτερα έντονα στη 10th PwC CEO Survey, στην οποία συμμετείχαν και 135 επικεφαλής επιχειρήσεων από την Κύπρο.

  • Το full stack agency της νέας εποχής

Η πολυπλοκότητα η οποία χαρακτήριζε τις δράσεις του μάρκετινγκ πάντα ήταν μεγάλη, ωστόσο, η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη την έχει εκτινάξει ακόμα περισσότερο. Η διεύθυνση και οι μέτοχοι μίας επιχείρησης θέλουν καλύτερα και μετρήσιμα αποτελέσματα, οι καταναλωτές απαιτούν άρτια εξυπηρέτηση και άριστα προϊόντα. Με αυτά τα δεδομένα, η δουλειά του chief marketing officer (CMO) κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι Αντώνης Νεοκλέους και Γιώργος Ιακώβου, ιδρυτές και διευθυντές της Base Element.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business
ΙΝ Βusiness 1000+: Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες της Κύπρου
Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business