powered by

Στο δυναμικό της Consulco ο Χριστόφορος Κιττένης-Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της London Credit

Την ομάδα του Ομίλου Consulco ενισχύει ο Χριστόφορος Κιττένης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή της London Credit, της εταιρείας χρηματοδότησης της Consulco με έδρα το Λονδίνο.

Μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια πορείας στον κλάδο και έχοντας δραστηριοποιηθεί στον τραπεζικό τομέα, με εκτενή εμπειρία σε συγχωνεύσεις και εξαγορές καθώς και τη χρηματοδότηση εταιρειών και ακινήτων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Κεντρική Ευρώπη και Κύπρο, ο κ. Κιττένης θα ενισχύσει σημαντικά τον Οργανισμό με τις γνώσεις και τις ικανότητές του.

Στη μακρά καριέρα του, ο κ. Κιττένης διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο και μέλος επιτροπών πιστοδοτήσεων, διαχειρίστηκε θυγατρικές Ευρωπαϊκών Τραπεζών και Επενδυτικά Ταμεία, ενώ μέχρι πρόσφατα διηύθυνε με επιτυχία τα τμήματα Διεθνούς Εταιρικής Τραπεζικής και Κοινοπρακτικών Δανείων στην Τράπεζα Κύπρου.

Οι εμπειρίες, η τεχνογνωσία και οι ηγετικές ικανότητες του κ. Κιττένη αποτελούν σημαντικά εφόδια για την London Credit, η οποία εισέρχεται σε μια νέα φάση ανάπτυξης και εξέλιξης, επενδύοντας στην εισαγωγή καινούριων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.

Σε δήλωσή του, ο Διευθύνων σύμβουλος της Consulco, κ. Μάριος Χατζηρούσος καλωσόρισε στην ομάδα του Ομίλου τον κ. Κιττένη. «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο στην ομάδα μας. Η πλούσια εμπειρία του και η επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στον τραπεζικό τομέα ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τους στρατηγικούς μας στόχους. Είμαστε βέβαιοι ότι η τεχνογνωσία του θα συμβάλει σημαντικά στη συνεχή επιτυχία και ανάπτυξη του Ομίλου μας», τόνισε ο κ. Χατζηρούσος.

Από την πλευρά του, ο κ. Κιττένης εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για την ένταξή του στον Όμιλο Consulco. «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συμμετέχω στον Όμιλο Consulco ως Διευθυντής στην London Credit», είπε ο κ. Κιττένης. «Έχοντας συνεργαστεί με τους Διευθυντές και την ομάδα της London Credit για πολλά χρόνια, προσβλέπω σε μια επιτυχημένη συνεργασία, η οποία θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του Ομίλου», επισήμανε.

Ο διορισμός του κ. Κιττένη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική ανάπτυξης της London Credit, ενισχύοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις χρηματοδότησης στους πελάτες της. Με την εκτενή εμπειρία και την ηγετική ικανότητα του Χριστόφορου Κιττένη, o Όμιλος βρίσκεται σε ισχυρή θέση για να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες, να εισαγάγει καινοτόμα προϊόντα και να ενισχύσει την παρουσία του στην αγορά. Η στρατηγική αυτή προσθήκη αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Consulco για συνεχή ανάπτυξη και αριστεία σε όλες τις δραστηριότητές της.

Δειτε Επισης

Μελέτες και μετά προσφορές για νέο ανάδοχο για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς... «Προχωρούμε με όλα όσα έχουμε δεσμευτεί»
Ποιο είναι το CITADEL που προσκρούει στα τείχη-Το αρχιτεκτονικό στυλ και το προφίλ της ανάπτυξης (pics)
Έπεσαν υπογραφές μεταξύ Χασάπη και Προύντζου για αναβάθμιση του σταθμού λεωφορείων στην Πλατεία Σολωμού
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Πέραν των 280 κατοικιών για προσιτή αγορά από ενδιαφέρον για «Build to Rent»
Σεμινάριο από το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών με την συμμετοχή δεκάδων αδειούχων επαγγελματιών του κλάδου
ΕΤΕΚ: Απαιτούνται αποτελεσματικές λύσεις για το αλιευτικό καταφύγιο στο Λιοπέτρι
Δυσαρέσκεια ΕΒΕ Αμμοχώστου για την ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου-Βλέπει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις
Nerofarm Properties: «Καμιά επίδραση στα Ενετικά Τείχη από το CITADEL-Το Τμήμα Αρχαιοτήτων αρνείται συνάντηση»
Ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας σε Λεμεσό και Πάφο με τη βοήθεια της Altia
Στο δυναμικό της Consulco ο Χριστόφορος Κιττένης-Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της London Credit