Νέα πιστοποίηση για τον Δήμο Αγίας Νάπας από την TÜV Austria για την περιβαλλοντική διαχείριση

Ο Δήμος Αγίας Νάπας μετά τη διαδικασία επιθεώρησης της TÜV Austria ολοκλήρωσε την πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για την λειτουργία των κεντρικών του γραφείων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου ΕΝ ISO 14001:2015.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου είπε πως ο Δήμος με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει στα κεντρικά του γραφεία, αποδεικνύει την έμπρακτη συμβολή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται για εξοικονόμηση της ενέργειας και των φυσικών πόρων».

Πρόσθεσε ότι, «η νέα πιστοποίηση από την TÜV Austria είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και συνεχής προσπάθειας του Δήμου για ενεργειακή εξοικονόμηση, ειδικά τώρα που η προστασία του περιβάλλοντος, το θέμα της κλιματικής αλλαγής και της ορθολογικής αξιοποίησης των φυσικών πόρων, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ όπως επιτακτική είναι η ανάγκη για λήψη μέτρων».

Όπως είπε ο κ. Ζαννέττου «η αναγνώριση της περιβαλλοντικής διαχείρισης της λειτουργίας των γραφείων του Δήμου Αγίας Νάπας, μέσω της συγκεκριμένης πιστοποίησης της TÜV Austria μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας οπλίζει με δύναμη να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε πολιτικές που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος».

Δειτε Επισης

Μ. Μανουσάκης: Σε διπλωματικό επίπεδο οι χειρισμοί για την ηλεκτρική διασύνδεση-Άπτονται της εξωτερικής πολιτικής
Νέα υποχώρηση των τιμών πετρελαίου-Πώς διαμορφώθηκαν
Στην ΡΑΕΚ ο τελικός λόγος για κεντρική αποθήκευση ενέργειας-Τι προβλέπει εναρμονιστικό νομοσχέδιο
Με το «Χάλκινο Μετάλλιο Περιβάλλοντος για Περιβαλλοντικές Πολιτικές και Δράσεις» βραβεύθηκε o Όμιλος Green Energy
ΑΔΜΗΕ: Αίτημα ένταξης της νέας διασύνδεσης Ελλάδας–Ιταλίας στον 2ο κατάλογο Έργων Κοινού και Αμοιβαίου Ενδιαφέροντος Ε.Ε.
Ανέδειξε τον ρόλο της ηλεκτρικής διασύνδεσης για την άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου ο Παπαναστασίου
Πετρέλαιο: Άνοδος στις τιμές μετά τις αμερικανικές επιδρομές κατά των Χούθι
Ανησυχίες συντεχνιών ΑΗΚ για τις περικοπές στα φωτοβολταϊκά-Κίνδυνος μερικής σβέσης και black out
ΑΠΕ vs φυσικό αέριο: Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο στην Ευρώπη
Το μήνυμα Παπασταύρου για τον GSI-«Έργο με γεωστρατηγικό χαρακτήρα, θα προχωρήσουμε»