Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Logicom Solutions: 6η Πιστοποίηση με το Πρότυπο ISO 45001:2018

Τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ISO 45001:2018 έλαβε πρόσφατα η Logicom Solutions, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

H εν λόγω πιστοποίηση του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), αφορά το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας Και Ασφάλειας Στην Εργασία, και επιβεβαιώνει ότι μια εταιρεία εφαρμόζει επιτυχώς και βελτιώνει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, βάσει των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών της.

Το ISO 45001:2018 αποτελεί την έκτη (6) σε σειρά πιστοποίηση που λαμβάνει η Logicom Solutions, εφόσον κατέχει επίσης το ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, ISO 2000 και ISO 22301.

H κατάκτηση αυτή αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην τυποποίηση και συνεχή βελτίωση των πολιτικών και διαδικασιών της, προς όφελος τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού της περιβάλλοντος, καθιστώντας την έναν οργανισμό που λειτουργεί αδιαλείπτως με υψηλές προδιαγραφές και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ο κ. Χρυσόστομος Κρητιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom Solutions, τόνισε ότι «Η κατάκτηση ακόμη μίας Πιστοποίησης ISO αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μας. Με την πιστοποίηση ISO 45001:2018 επιβεβαιώνουμε την αφοσίωση της εταιρείας μας στη συνεχή ανύψωση του πήχη για θέματα που άπτονται της Υγείας και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Η προσπάθεια της εταιρείας μας να αναπτύξει και να υλοποιήσει ένα πλαίσιο Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία, βάσει βέλτιστων πρακτικών, βοηθά στην υιοθέτηση μιας συνείδησης και κουλτούρας Ασφάλειας και Υγείας στους χώρους μας, και αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή μας στη σωματική και ψυχική υγεία των μελών της εταιρείας μας».

Δειτε Επισης

Δόθηκε το ΟΚ για τη Στρατηγική Έρευνας & Καινοτομίας και Σχέδιο Δράσης 2024-2026
Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic
Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio
Το νέο ΤΖΟΚΕΡ αναβαθμίζει τα κέρδη από την επόμενη κλήρωση
Πώς πρέπει να είναι τα δικαστήρια του 21ου αιώνα στην Κύπρο
Έρχονται τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
Αιμοδοσία από τη CiC Automasters και το Jeep Club Cy
Remedica: Τέλος εποχής για Δρ. Νεοπτολέμου-Αποχωρεί από τη θέση του CEO
Ask Wire: Τράπεζες και ασφαλιστικές μπορούν να μετατρέψουν τους περιβαλλοντικούς κινδύνους σε πηγή εισοδήματος
Εργασία εν εξελίξει: Το περιβάλλον που θα αναζητήσουν οι εργαζόμενοι το 2024