Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

5ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα: «Μαζί σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, ανακοινώθηκε η διοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, που θα γίνει την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, από τις 15:00 μέχρι τις 23:00. Φέτος το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με το μήνυμα, «Μαζί σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή»!

Το Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, αποτελεί το αποκορύφωμα των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και έχει καθιερωθεί ως θεσμός, αναδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στον χαιρετισμό της επεσήμανε ότι η στήριξη της Πετρολίνα στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» είναι διαχρονική και αποτελεί το ελάχιστο δείγμα προσφοράς, αναγνωρίζοντας πως τα όνειρα και οι ευχές που πραγματοποιούνται, λειτουργούν ως ένα σημαντικό κίνητρο ζωής για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες στιγμές, με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία.

Συνεχίζοντας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η πλατεία Ευρώπης στην Λάρνακα, θα πλημμυρίσει από την αγάπη του κόσμου για τα παιδιά, τους μικρούς ήρωες που δεν σταματούν να δίνουν σε όλους μας μαθήματα ζωής», απευθύνοντας ευχαριστίες στο Δήμο Λάρνακας και τους υπόλοιπους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση.

Ευχαριστώντας από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ, αναφέρθηκε στην πολύχρονη σχέση του Συνδέσμου με την Πετρολίνα, χαρακτηρίζοντάς την ως σχέση ζωής, αφού όπως είπε η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στον Σύνδεσμο τα τελευταία 14 χρόνια, πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, με πολλή φροντίδα, έγνοια και προσφορά. «Είναι σταθεροί χορηγοί στην ετήσια Διαδρομή Αγάπης και στο ετήσιο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς, στο Άπλωμα Ευτυχίας στα σχολεία, στην κάλυψη αναγκών παιδιών που νοσούν από καρκίνο όσο και χορηγίες σε φοιτητές που εξακολουθούν να εξετάζονται ή/και να ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και τώρα στο 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα».

Στο δικό του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας αναφέρθηκε στη σημαντική σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Πετρολίνα και τον Δήμο, προς όφελος της πόλης και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην εταιρεία για την έμπρακτη στήριξή της στην κοινωνία γενικότερα. «Το Φεστιβάλ Προσφοράς», είπε, «πέρα από το γεγονός πως πραγματοποιείται για ένα τόσο σημαντικό σκοπό, αποτελεί και μια μεγάλη γιορτή για την πόλη της Λάρνακας, ένα γεγονός που θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους».

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan