Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Εκδήλωση για την εκστρατεία «Σάλιωσε το...για καλό!»

Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ανά το παγκόσμιο ως ο «Μήνας Λευχαιμίας» με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού γύρω από τη λευχαιμία και άλλες αιμοτολογικές ασθένειες, καθώς και για τη δωρεά μυελού των οστών. H λευχαιμία αποτελεί έναν από τους πιο συχνά εμφανιζόμενους τύπους καρκίνου. Κάθε χρόνο περισσότερα από 250.000 παιδιά, γυναίκες και άνδρες διαγιγνώσκονται και 200.000 χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο του αίματος. Παρόλα αυτά, η μεταμόσχευση μυελού των οστών, μπορεί να σώσει ζωές. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι παγκοσμίως, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μόσχευμα μυελού των οστών.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργάνωσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στο Καφέ Nero Έγκωμης, μια αλλιώτικη δημοσιογραφική διάσκεψη, για την παρουσιάση της νέας καμπάνιας που έχει δημιουργήσει, με το μήνυμα «Σάλιωσέ το»...για καλό. Ένα «προκλητικό» στο άκουσμα του μήνυμα, με φρέσκια και νεανική διάθεση, θέλοντας να τραβήξει την προσοχή των νέων και να τους ευαισθητοποιήσει να εγγραφούν ως εθελοντές δότες. Απώτερος στόχος της καμπάνιας η ανανέωση και ο εμπλουτισμός του Κυπριακού Αρχείου Δοτών μυελού των οστών.

Το παρόν τους έδωσαν ανθρώποι από τα ΜΜΕ, βουλευτές, μέλη του Δ.Σ του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές του Ιδρύματος. Παρόντες και άτομα με δυναμική στα ΜΚΔ, οι οποίοι δημιουργώντας τα δικά τους βιντεάκια θέλησαν να δείξουν στο κόσμο ότι με μια απλή κίνηση χρησιμοποιώντας καλαμάκι, μπορείς να γίνεις δότης και να σώσεις μια ζωή. Την ίδια στιγμή προσκάλεσαν και άλλους να αποδεκτούν την πρόκληση (challenge) #salioseto, και καλέσουν και αυτοί με τη σειρά τους νέους για να εγγραφούν ως εθελοντές δότες στο www.salioseto.cy

Αποδέξου και εσύ σήμερα την πρόκληση και «Σάλιωσέ το...για καλό» στηρίζοντας τη προσπάθεια όλων μας, για ένα κόσμο...γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Περήφανος Σύμμαχος: Ελληνική Τράπεζα

Στηρίζουν: Norway Grants.

Χορηγοί της εκδήλωσης το CAFÉ NERO, ΚΕΑΝ, Chupa Chups

Την Εκδήλωση οργάνωσε η εταιρεία My Creative ideas ltd

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan