Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Μοναδικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας στον κατάλογο της Altia

Ψάχνετε για το ιδανικό σπίτι στη Λευκωσία; Κάποιο άνετο διαμέρισμα ή κατοικία σε κεντρική περιοχή; Στο μοναδικό χαρτοφυλάκιο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων της Κύπρου, θα βρείτε επιλογές από κατοικίες στην περιοχή της πρωτεύουσας που σίγουρα θα κάνουν τη διαμονή ή επένδυση στη Λευκωσία ακόμα πιο ελκυστική. Εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με τις καλύτερες ευκαιρίες που πιστεύουμε πως δεν θα θέλατε να χάσετε!

Διώροφη κατοικία στην Αγλαντζιά

altia1Aglantzia

Διώροφη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει μπάνιο/τζακούζι και η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει καθιστικό. Επίσης στον όροφο υπάρχει και κοινόχρηστο μπάνιο. Η σοφίτα (περίπου 167 τ.μ.) αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο (περίπου 270 τ.μ.) αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο και κουζίνα, μηχανοστάσιο και στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Λευκωσία

altia2Nicosia

Διώροφη κατοικία με σοφίτα χωρισμένη σε τρεις ορόφους. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία κουζίνα, σαλόνι & τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, ακάλυπτες βεράντες περίπου 13 τ.μ και καλυμμένες βεράντες περίπου 3 τ.μ. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, και ένα κυρίως μπάνιο. Στον τρίτο όροφο υπάρχει σοφίτα περίπου 24 τ.μ. Επιπρόσθετα υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης περίπου 15 τ.μ.

Διώροφη κατοικία με σοφίτα στο Δάλι

altia3Diorofi-sto-Dali

Καλαίσθητη κατοικία στο Δάλι, που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών, ξεχωριστό χώρο γραφείου και δωμάτιο υπηρεσίας με χώρο μπάνιου. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπανιέρα / τζακούζι) ενώ στον όροφο υπάρχει και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει σοφίτα. Εξωτερικά υπάρχουν ακάλυπτες βεράντες, αυλή και ιδιωτική πισίνα. Το ακίνητο είναι επενδυμένο με κεραμικά σε όλους τους χώρους και μάρμαρα στη σκάλα.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Δάλι

altia4Trion-Ipnodomation-Dali

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα με πλυσταριό, μπάνιο, καλυμμένες βεράντες και ένα υπνοδωμάτιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο και το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπάνιο και ντουλάπα, σαλόνι. Επίσης, υπάρχει βοηθητικό κτίριο που αποτελείται από δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης περίπου 34 τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο.

Ημιτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στα Λατσιά

altia5Imitelis-Latsia

Με την ολοκλήρωση των έργων το ισόγειο θα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος θα αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο θα είναι τύπου en-suite, κοινόχρηστο μπάνιο και πλυσταριό. Εξωτερικά υπάρχει περιφραγμένη αυλή, βεράντες και βοηθητικό κτίριο με δωμάτιο υπηρεσίας τύπου en-suite, αποθήκη και δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης.

Πολυτελής διώροφη κατοικία στα Λατσιά

altia6Diorofi-Latsia

Κομψή, πολυτελής και λειτουργική διώροφη κατοικία με μεγάλη αυλή και πισίνα στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, κουζίνα και καθιστικό καθώς και πλυσταριό/μικρή κουζίνα, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα, μπαλκόνι, μικρή κουζίνα/πλυσταριό και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης, μεγάλη αυλή και πισίνα.

Ημιτελής διώροφη κατοικία στη Λακατάμεια

altia7Lakatamia

Ημιτελής διώροφη κατοικία με σοφίτα. Με την ολοκλήρωση των έργων θα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και αποθήκη στο ισόγειο. Ο πρώτος όροφος θα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, με το ένα να είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα, ένα κυρίως μπάνιο, δύο μπαλκόνια και μια σοφίτα περίπου 30 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης, καλυμμένες βεράντες περίπου 19 τ.μ και ακάλυπτες βεράντες περίπου 8 τ.μ.

Δείτε περισσότερες ευκαιρίες εδώ.

Δειτε Επισης

Στο τελικό στάδιο η διαμόρφωση νέας ολοκληρωμένης στεγαστικής στρατηγικής με έμφαση στην προσιτή στέγη
Ετήσια αύξηση 3,2% στον Δείκτη Τιμών Κατοικιών
Ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές στη Λεμεσό από την Gordian
Έπεσαν υπογραφές για εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα
Πράσινο φως για νέο τουριστικό έργο αξίας €9,5 εκατ. στο Παραλίμνι
Τα έργα που αλλάζουν τη Λευκωσία και πώς γίνεται επιχειρηματικό κέντρο η εντός των τειχών πόλη
Altamira Real Estate: Δώδεκα νέα οικιστικά οικόπεδα προς άμεση αξιοποίηση στους Ελαιόκηπους
Neapolis Smart Eco City: Η ανάπτυξη μιας πραγματικής πόλης σε τεράστια έκταση
Άκυρος ο διαγωνισμός για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας-Επαναξιολογούνται άλλα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την αναδιαμόρφωση του Παττίχειου Πάρκου-«Στολίδι για την Λάρνακα»