Καλοκαιρινό μενού στα wagamama: Nέες, ανατρεπτικές και αναζωογονητικές γεύσεις

Καλοκαίρι σημαίνει wagamama! Για μία ακόμη φορά, τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με κουζίνα ασιατικής επιρροής στην Κύπρο υποδέχονται την πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου, με το νέο τους καλοκαιρινό μενού. Πολλές νέες γεύσεις, μόνες τους ή σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, αποτελούν φέτος τη βάση για το κάλεσμα των wagamama σε κάθε επισκέπτη: Feed your Summer Spirit!

Τα καλοκαιρινά πιάτα και ροφήματα στα wagamama εστιάζουν στον ζωογόνο ήλιο και τις ακτίνες του, προσφέροντας νέες, ανατρεπτικές και αναζωογονητικές γεύσεις. Salmon Teriyaki Roll, Hamachi Roll, Tempura Volcano Roll και πολλές ακόμη νέες γεύσεις που δεν πρέπει να χάσετε, βάζουν το καλοκαίρι στο σούσι και το σούσι στο καλοκαίρι.

Επιπλέον, και αυτό το καλοκαίρι, οι πιο νόστιμες, δροσερές, υγιεινές και θρεπτικές σαλάτες έχουν την τιμητική τους. Η νέα πρόταση από τους σεφ; Η σαλάτα Chicken Katsu, με ανεπανάληπτο Chicken Katsu Curry, συνοδευόμενο από τραγανό μήλο, δροσερό αγγούρι, βλαστούς μπιζελιού και άλλα, που κλέβει την παράσταση.

Το καλοκαίρι όμως δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο χωρίς απολαυστικά, δροσερά cocktails. Δίπλα στα γνωστά και “καταξιωμένα” wagamama Daiquiri, Summer Breeze και Aperol Spritz, δύο νέες, δροσιστικές προτάσεις κάνουν την εμφάνισή τους: Roku Τonic και High Five Panchi, με το ρούμι καρύδας, το πεπόνι και τον ανανά να δίνουν τη δική τους νότα στο καλοκαίρι.

Τέλος, για μία ακόμη φορά, τα wagamama πρωτοπορούν με νέες γεύσεις και νέες κατηγορίες, παρουσιάζοντας τα sando, το πιο κλασικό ιαπωνικό street food, ελκυστικό τόσο ως προς τη γεύση όσο και προς την επιμελημένη του παρουσίαση. Οι πελάτες θα βρουν sando στα wagamama στην παραδοσιακή τους μορφή “Onigirazu”, με πεντανόστιμα fillings (σολομός tartare, τόνος tartare, chicken katsu και άλλα), τυλιγμένα σε ρύζι σούσι.

Καλοκαίρι στα wagamama. Feed your summer spirit!

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.wagamama.com.cy/

https://www.facebook.com/wagamama.cyprus

https://www.instagram.com/wagamama_cyprus/

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι
Mint bar: Εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλογές
Μιχάλης Σοφοκλέους: Στο Mercure City Hotel δημιουργούμε μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία
Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην Έκθεση ITB Berlin 2024