Eurolife: ΔιΑσφάλισε τη ζωή που σου αξίζει

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, η Eurolife παρέχει ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής, υπογραμμίζει ο Γενικός Διευθυντής, Αβραάμ Πεκρής. Με κίνητρο, όπως επισημαίνει με ικανοποίηση, όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα, συνεχίζουν με αφοσίωση να υπηρετούν τον άνθρωπο και να βρίσκονται δίπλα του σαν πραγματικό στήριγμα.

Τι θα λέγατε ότι διακρίνει το έργο και την όλη κουλτούρα της Eurolife;

Στη Eurolife προσαρμοζόμαστε στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Αναπτύσσουμε διαρκώς τις εργασίες μας, χτίζοντας δυνατές σχέσεις μέσα από την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια.

Με ποια φιλοσοφία θα συνεχίσετε να πορεύεστε;

Με κίνητρο όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσουμε με αφοσίωση να υπηρετούμε τον άνθρωπο και να βρισκόμαστε δίπλα του σαν πραγματικό στήριγμα. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην κοινωνία μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας (CSR) και των ESG κριτηρίων που εφαρμόζουμε στις εργασίες μας, με στόχο τη δική μας συμβολή στην αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής.

Πώς κάνετε πράξη το σλόγκαν «Στην Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου»;

Στην Eurolife, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τους ίδιους, τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις τους, προσφέροντάς τους προστασία και ασφάλεια απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής.

Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την αναβάθμιση του ρόλου των ασφαλιστικών συμβούλων μας, ώστε στις κρίσιμες στιγμές οι πελάτες μας να έχουν δίπλα τους τον δικό τους άνθρωπο.

Με επαγγελματισμό, εμπειρία, κατάρτιση και υποδομές, το ανθρώπινο δίκτυο της Eurolife προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα και τις επιβαρύνσεις των πελατών μας. Η δυνατή σχέση που χτίσαμε με την κοινωνία, μας έχει καταστήσει ηγέτιδα εταιρεία στον ασφαλιστικό τομέα.

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχέδια από τρεις βασικούς πυλώνες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους: την οικονομική εξασφάλιση, την αποταμίευση και την υγεία.

Με ποιους αριθμούς φανερώνεται η απήχηση που έχουν τα σχέδια και η στρατηγική σας στην κυπριακή κοινωνία;

Σήμερα, εξυπηρετούμε περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε καταβάλει πάνω από €1 δισ. σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας και περισσότερα από €8.5 δισ. σε καλύψεις στον κλάδο Ζωής. Εξυπηρετούμε 130 σχέδια επαγγελματικών συντάξεων εταιρειών, που προέρχονται από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Διαθέτουμε, επίσης, ασφαλιστικά αποθέματα που ξεπερνούν τα €650 εκατομμύρια.

Πώς τοποθετήστε στο συνταξιοδοτικό ζήτημα;

Το συνταξιοδοτικό ζήτημα τοποθετείται στις μεγαλύτερες προκλήσεις, που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο κόσμος και κατ’ επέκταση η ασφαλιστική βιομηχανία. Η πορεία του θα έχει καθοριστική συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας τα επόμενα χρόνια.

Η αποταμίευση που θα εξασφαλίζει επαρκή συνταξιοδότηση είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους, αν επιθυμούμε να οραματιζόμαστε μια μελλοντική πατρίδα, στην οποία θα επικρατεί η ευημερία σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κοινωνικού στρώματος.

Πώς η Eurolife ανταποκρίνεται στην ανάγκη για επαρκή συνταξιοδότηση;

Στην Eurolife, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που η ηγετική μας θέση επιβάλλει, δημιουργήσαμε από κοινού με τη Cyprus Investment and Securities Corporation Ltd (CISCO) το Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων Smart Future, θέλοντας να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στη συνταξιοδότηση των επόμενων γενεών. Ενώνοντας τη μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον τομέα των ωφελημάτων συνταξιοδότησης με την τεράστια εμπειρία της CISCO στη διαχείριση ταμείων θεσμικών επενδυτών, όπως Ταμεία Προνοίας και Ταμεία Συντάξεων, σχεδιάσαμε ένα προϊόν που ταιριάζει σε κάθε εργοδότη και μέλος. Μια αξιόπιστη επιλογή με τη σφραγίδα της Eurolife και της Τράπεζας Κύπρου και με συνολικά κεφάλαια υπό διαχείριση που ξεπερνούν το €1. δις. Με το Smart Future προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στους εργαζόμενους, για έναν αποτελεσματικό τρόπο αποταμίευσης για τη συνταξιοδότησή τους.

Δώστε μας περισσότερες πληροφορίες για το Smart Future.

Το Smart Future είναι ένα καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να δημιουργεί και να διαχειρίζεται τον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος πιστώνεται με τις εισφορές του ιδίου και του εργοδότη του.

Επιτρέπει επίσης τη μεταφορά από άλλο συνταξιοδοτικό παροχέα και πίστωση του λογαριασμού με πρόσθετη εθελοντική εφάπαξ συνεισφορά του μέλους. Το σχέδιο παρέχει, ακόμα, στο μέλος την επιλογή μεταξύ τεσσάρων επενδυτικών ταμείων και τροποποίησή τους, χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Τέλος, παρέχει χορηγήσεις στα Μέλη για συγκεκριμένους σκοπούς, χωρίς επιβαρύνσεις.

Την ίδια στιγμή, το μέλος του Smart Future μπορεί κατά τη συνταξιοδότησή του να λάβει το ποσό που μάζεψε ως εφάπαξ ή να κάνει τη ανάληψή του σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι πραγματικά ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια του πελάτη, ο οποίος ακόμη και σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωρήσει από την εργασία του, έχει την ευχέρεια είτε να εισπράξει τα ωφελήματα του είτε να τα μεταφέρει σε άλλο σχέδιο.

Επισημαίνεται ότι το Smart Future προσφέρει επιπλέον ωφελήματα στα μέλη του, εξασφαλίζοντας την προστασία τους σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας (ΜΟΑ) από ατύχημα, για όλες τις μελλοντικές συνεισφορές τους μέχρι και €25.000, με μέγιστο ετήσιο ποσό συνεισφορών τις €5.000.

Ποιες επενδυτικές επιλογές προσφέρει;

Το πρόγραμμα Smart Future παρέχει δύο επενδυτικές επιλογές και τέσσερα επενδυτικά ταμεία:

Την επενδυτική επιλογή hands on, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να διαχειρίζεται ενεργά το ποσοστό επένδυσής του ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά επενδυτικά ταμεία.

Την καινοτόμο επενδυτική επιλογή hands off, για κάθε μέλος ηλικίας μέχρι 50 ετών, με την οποία γίνεται αυτοματοποιημένα ο προσδιορισμός των ποσοστών επένδυσής του σε επενδυτικά ταμεία. Η όλη επιλογή θα είναι προσαρμοσμένη στο δικό του προφίλ ρίσκου και απόδοσης καθώς επίσης και των υπολειπόμενων ετών μέχρι την ηλικία αφυπηρέτησης του. Ανάλογα με το προφίλ του μέλους, ως προς την επιθυμητή απόδοση και ανάληψη κινδύνου, προσφέρονται τα επενδυτικά ταμεία: Μετρητών, Εισοδηματικό, Μεικτό και Δυναμικό.

Πώς παρακολουθείτε τις αποδόσεις των Ταμείων;

Τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια είναι επενδυμένα σε διεθνείς αγορές. Χρησιμοποιώντας παθητικά διαχειριζόμενα αμοιβαία κεφάλαια με χαμηλό κόστος, ενισχύουμε τις αποδόσεις των Ταμείων. Παρακολουθούμε την πορεία και τις επενδύσεις τους ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες από ειδική Επενδυτική Επιτροπή.

Λεπτομερής ανάλυση των επενδυτικών επιλογών και των ταμείων προς τα μέλη δίνεται μέσω αρμοδίων λειτουργών της Eurolife, με βάση εξειδικευμένα υποστηρικτικά εργαλεία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Έβρου 4, 2003,

Στρόβολος, Λευκωσία

80008880

info@eurolife.bankofcyprus.com

Ιστοσελίδα:

www.eurolife.com.cy

Δειτε Επισης

PENSION FUNDS: Αύριο δίχως αναβολή
Aon|International Wealth Practice: Διεθνούς εμβέλειας περγαμηνές
ANCORIA INSURANCE: Εξειδίκευση που κάνει τη διαφορά
LifeGoals Financial Services: Δυνατοί στόχοι ζωής