Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ακίνητα με θέα στη θάλασσα διαθέτει σε τιμές προσφοράς η Altamira Real Estate

Μία νέα εκστρατεία που περιλαμβάνει ασυναγώνιστες ευκαιρίες σε ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε αγαπημένους προορισμούς της Κύπρου, παρουσιάζει η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate.

Περισσότερα από 60 τουριστικά και οικιστικά τεμάχια γης με όμορφη θέα στη θάλασσα, διατίθενται στο πλαίσιο της καμπάνιας. Τα επιλεγμένα ακίνητα βρίσκονται σε δημοφιλείς παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου, όπως η Πόλη Χρυσοχούς, η Χλώρακα, το Παραλίμνι, τα Περβόλια και το Πισσούρι, ενώ πωλούνται σε επιφυλασσόμενες τιμές προσφοράς που ξεκινούν από μόλις €5.000 και φτάνουν μέχρι και τις €525.000. Πρόκειται για περιοχές που γνώρισαν μεγάλη αναβάθμιση κατά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων.

Επιλεγμένα με κριτήριο την άριστη τοποθεσία τους, τα ακίνητα προσφέρουν άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, σε δημοφιλείς παραλίες, στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, καθώς και σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις.

Τα ακίνητα είναι μοναδικά στο είδος τους, καθώς στις συγκεκριμένες περιοχές η προσφορά τεμαχίων γης με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μειωμένη. Είναι έτοιμα για άμεση αξιοποίηση, ενώ το μεγάλο εμβαδόν τους προσφέρει ευελιξία στους υποψήφιους αγοραστές, δίνοντάς τους πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης, όπως η ανέγερση πολυτελών ξενοδοχείων ή/και η διαμόρφωση τουριστικών χωριών και συγκροτημάτων εξοχικών κατοικιών. Είναι ιδανικά τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες επενδυτές.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη μέχρι 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους, υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές, ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy, ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Στο τελικό στάδιο η διαμόρφωση νέας ολοκληρωμένης στεγαστικής στρατηγικής με έμφαση στην προσιτή στέγη
Αλλάζει το ΦΠΑ 1η Νοεμβρίου!
Ετήσια αύξηση 3,2% στον Δείκτη Τιμών Κατοικιών
Ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές στη Λεμεσό από την Gordian
Έπεσαν υπογραφές για εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα
Πράσινο φως για νέο τουριστικό έργο αξίας €9,5 εκατ. στο Παραλίμνι
Τα έργα που αλλάζουν τη Λευκωσία και πώς γίνεται επιχειρηματικό κέντρο η εντός των τειχών πόλη
Altamira Real Estate: Δώδεκα νέα οικιστικά οικόπεδα προς άμεση αξιοποίηση στους Ελαιόκηπους
Neapolis Smart Eco City: Η ανάπτυξη μιας πραγματικής πόλης σε τεράστια έκταση
Άκυρος ο διαγωνισμός για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας-Επαναξιολογούνται άλλα έργα