VTT Vasiliko: Στελέχη της Ε.Φ. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα διαχείρισης καυσίμων

Η VTT Vasiliko Ltd στηρίζει έμπρακτα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διαχείριση/Αποθήκευση Καυσίμων και Λιπαντικών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, φιλοξενώντας εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους στους χώρους των εγκαταστάσεων της και πραγματοποιώντας σχετική παρουσίαση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν - για δεύτερη χρονιά - επισκέψεις στελεχών της Εθνικής Φρουράς στο τερματικό αποθήκευσης και διαχείρισης πετρελαιοειδών της VTTV. Τα στελέχη παρακολούθησαν αρχικά μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της VTTV και στη συνέχεια διάλεξη με θέμα Προηγμένα Θέματα Καυσίμων - Ποιότητα, Διαχείριση από τον Operations Manager της VΤTV, κ. Λάμπρο Κυρλιτσιά. Ακολούθως, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της VTTV και ενημερώθηκαν εκτενώς αναφορικά με τη διαχείριση/αποθήκευση καυσίμων και τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας και απευθύνεται σε στελέχη που υπηρετούν σε αρμόδια γραφεία των Σωμάτων που σχετίζονται με καύσιμα, λιπαντικά, γράσα κ.α.

Ο νέος γενικός διευθυντής της VTTV κ. Θάνος Πατρίκης ανέφερε σχετικά: «Στην VTTV θεωρούμε τιμή μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, πόσο μάλλον όταν καλούμαστε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες μας με το ευρύτερο σύνολο και ειδικότερα σημαντικούς φορείς όπως το ΤΕΠΑΚ και η Εθνική Φρουρά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούμε για δεύτερη χρονιά κομμάτι του, έχοντας την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε πολύτιμη γνώση γύρω από την ποιότητα, αποθήκευση και διαχείριση καυσίμων στα αρμόδια στελέχη της Εθνικής Φρουράς.»

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»