Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

VTT Vasiliko: Στελέχη της Ε.Φ. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα διαχείρισης καυσίμων

Η VTT Vasiliko Ltd στηρίζει έμπρακτα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διαχείριση/Αποθήκευση Καυσίμων και Λιπαντικών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, φιλοξενώντας εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους στους χώρους των εγκαταστάσεων της και πραγματοποιώντας σχετική παρουσίαση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν - για δεύτερη χρονιά - επισκέψεις στελεχών της Εθνικής Φρουράς στο τερματικό αποθήκευσης και διαχείρισης πετρελαιοειδών της VTTV. Τα στελέχη παρακολούθησαν αρχικά μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της VTTV και στη συνέχεια διάλεξη με θέμα Προηγμένα Θέματα Καυσίμων - Ποιότητα, Διαχείριση από τον Operations Manager της VΤTV, κ. Λάμπρο Κυρλιτσιά. Ακολούθως, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της VTTV και ενημερώθηκαν εκτενώς αναφορικά με τη διαχείριση/αποθήκευση καυσίμων και τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας και απευθύνεται σε στελέχη που υπηρετούν σε αρμόδια γραφεία των Σωμάτων που σχετίζονται με καύσιμα, λιπαντικά, γράσα κ.α.

Ο νέος γενικός διευθυντής της VTTV κ. Θάνος Πατρίκης ανέφερε σχετικά: «Στην VTTV θεωρούμε τιμή μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, πόσο μάλλον όταν καλούμαστε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες μας με το ευρύτερο σύνολο και ειδικότερα σημαντικούς φορείς όπως το ΤΕΠΑΚ και η Εθνική Φρουρά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούμε για δεύτερη χρονιά κομμάτι του, έχοντας την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε πολύτιμη γνώση γύρω από την ποιότητα, αποθήκευση και διαχείριση καυσίμων στα αρμόδια στελέχη της Εθνικής Φρουράς.»

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan