Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Ολοκληρώθηκε η διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου»

Την 1η Ιουνίου, Ημέρα του Παιδιού, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ποδηλατική διαδρομή “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ”, η οποία από το 2021 αποτελεί μέρος του προγράμματος ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και έχει ως αποκλειστικό στόχο την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Η Μαρίνα Θεοδώρου μαζί με την ποδηλατική της ομάδα ταξιδεύει κάθε χρόνο σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, μεταφέροντας τις αξίες του υγιεινού τρόπου ζωής και τα μηνύματα του προγράμματος “ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ” των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Τη φετινή χρονιά, η ποδηλατική διαδρομή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ακτίνα δράσης της ενισχύοντας την εκστρατεία του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου “Join Rheuma Kids”, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας του τόπου μας Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής ποδηλατικής διαδρομής συνέβαλαν σημαντικά οι χορηγοί της πρωτοβουλίας: Deloitte, Unilever, Holland & Barrett, STIHL, Bean Bar, ASTRA CAR RENTAL και Landas Colour.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου, με τους ίδιους μεγάλους στόχους και τη συνέχιση της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Δειτε Επισης

Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”