Καλοκαιρινές διακοπές παρέα με Engino

Αγαπητοί γονείς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αναρωτιέστε τι θα κάνουν τα παιδιά σας στις καλοκαιρινές διακοπές. H Engino, όντας η μοναδική εταιρεία εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην Κύπρο, για άλλη μια χρονιά δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να περάσουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μαθαίνοντας μέσα από διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι επιστήμη, τεχνολογία, μηχανολογία και μαθηματικά (STEM).

enginosummer2


Η διοργάνωση των καλοκαιρινών STEM play-days 2023 είναι γεγονός, με έναρξη στις 22 Ιουνίου μέχρι τις 4 Αυγούστου 2023. Μέρες γεμάτες ρομποτική, τεχνολογία, πολλές ενδιαφέρουσες κατασκευές, παιχνίδι και πολύ κέφι! Οι έμπειροι εκπαιδευτές της Engino θα είναι έτοιμοι να διδάξουν τα μυστικά του STEM και της ρομποτικής σε κάθε μικρό μας φίλο που θα συμμετάσχει στο καλοκαιρινό σχολείο στο Engino STEM Centre στη Λεμεσό.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα προβλέπει εκτός από τη ρομποτική, θέατρο, μουσική, παιχνίδια σε ειδικά δωμάτια απόδρασης, ασφαλές εργαστήρια με 3D εκτυπωτές και άλλες καλοκαιρινές δραστηριότητες! Ιδανικές ηλικίες για τους συμμετέχοντες είναι παιδιά 4 -16 ετών.

Και για όσους θέλουν κάτι πιο περιπετειώδης μπορούν να συμμετάσχουν στην θερινή κατασκήνωση STEM 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου 2023 στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό. Μια πενταήμερη κατασκήνωση γεμάτη δραστηριότητες και πολλή διασκέδαση για όσους το επιλέξουν!

enginosummer3

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορα αθλήματα και παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ξενάγηση στο εργοστάσιο της Engino όπου κατασκευάζονται τα παιχνίδια, εργαστήρια με 3D εκτυπωτές και προγραμματισμό. Ιδανικές ηλικίες για τους συμμετέχοντες είναι από 9 -14 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77771500 ή μέσω της ιστοσελίδας μας https://bit.ly/42AJtWU .

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor