Πραγματοποιήθηκε ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2022-23

Στιγμές χαράς και πανηγυρισμών στους φιλάθλους, χάρισε το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στο ΑΕΚ Αρένα.

Στον τελικό της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν οι ομάδες ΑΣΙΛ Λύσης και Διγενής Ακρίτας Μόρφου, με τον ΑΣΙΛ Λύσης να σηκώνει το κύπελλο Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ κερδίζοντας 2-1 τον Διγενή Ακρίτα.

cocacolatelikoskypelloug2

Ο τελικός αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, στέλνοντας το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης, αφού η μαγεία του κυπέλλου της Coca – Cola ανήκει σε όλους. Για το σκοπό αυτό και με το μήνυμα A Goal for Inclusivity, παιδιά με αυτισμό και οι γονείς τους, συνόδεψαν στο γήπεδο τις ομάδες του τελικού, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα. Ακόμα κατά τη διάρκεια του ημίχρονου τα παιδιά μπήκαν στον γήπεδο και έπαιξαν μπάλα μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Η Coca-Cola έχει ταυτίσει το όνομά της με το κυπριακό ποδόσφαιρο, αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Γι’ αυτό και έχει ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor