Η Capacitor Partners αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ALTO

Η ALTO Cementochemica και η Capacitor Partners ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τον ολικό ψηφιακό μετασχηματισμό του υφιστάμενου λογισμικού της εταιρείας.

Η ALTO ιδρύθηκε το 1995 και κατάφερε να πρωτοπορήσει στην προμήθεια υψηλής ποιότητας οικοδομικών υλικών σε κατασκευαστικές εταιρείες, έχοντας βάση σε τέσσερις πόλεις της Κύπρου: Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εργολάβων, εργαστηρίων και συμβουλών με κύριο στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιχειρήσεων, με επίκεντρο πάντα τον πελάτη.

Με μότο: "The World of Construction", η ALTO επενδύει στην καινοτομία και τεχνολογία επεκτείνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της για να καλύψει τις νέες, τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του ψηφιακού της μετασχηματισμού με την βοήθεια της εξειδικευμένης σε θέματα τεχνολογίας συμβουλευτικής εταιρείας, Capacitor Partners. Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάδει με το όραμα της ALTO για ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά και βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων της, υοθετόντας λύσεις ανεπτυγμένης τεχνολογίας.

Η Capacitor Partners, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον ψηφιακό μετασχηματισμό, έχει αναλάβει να ηγηθεί την προώθηση της καινοτομίας και των τεχνολογιών αιχμής σε διάφορα τμήματα της ALTO με στόχο την βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους με την χρήση νέων τεχνολογικών λύσεων για μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ALTO Cementochemica, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας "Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε με την Capacitor Partners για μια τόσο σημαντική ανάπτυξη στις δραστηριότητες της ALTO. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ο αέρας της αλλαγής για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να παραμείνει ανταγωνιστική στην αγορά. Επομένως, απαιτεί επαγγελματισμό, εκτεταμένη τεχνογνωσία, εμπορική κατανόηση και πάνω απ 'όλα διευκόλυνση της ΑΛΛΑΓΗΣ για το ανθρώπινο δυναμικό, με τον πιο εύκολο και φιλικό τρόπο. Ο Μιχάλης και η ομάδα του, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς συνεργάτες που εμπλέκονται, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας μέσω της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της επικοινωνίας και, πάνω απ 'όλα, της εμπειρογνωμοσύνης τους! Η ALTO κάνει το επόμενο βήμα προς την επιτυχία, υποστηρίζοντας τους συνεργάτες και πελάτες της στην ψηφιακή εποχή."

Ο Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, υπογράμμισε την σημαντικότητα ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού μετασχηματισμού και τον ρόλο της εταιρείας του στον σχεδιασμό και τον συντονισμό του έργου. “Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ALTO και το όραμα της για το μέλλον, η Capacitor Partners έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική. Θα συντονίζουμε την επιτυχή εφαρμογή της σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες - παρόχους τεχνολογικών λύσεων”, τόνισε.

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»
ΙΝ Business Awards: Στο Smoothie Factory το βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση»