Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Lidl κύριος χορηγός της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek

H Lidl επεκτείνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της ποδηλασίας ως κύριος χορηγός και στρατηγικός συνεργάτης της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek. Η μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ομάδες στη διεθνή ποδηλασία ξεκινά με τον Giro d'Italia γυναικών στις 30 Ιουνίου 2023 και το Tour de France ανδρών την 1η Ιουλίου 2023.

Μία συνεργασία απόλυτα ταιριαστή: Δύο διεθνή brands με κοινή φιλοδοξία να δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Μαζί, η Lidl και η Trek έχουν φιλόδοξα σχέδια: Να δημιουργήσουν μια ομάδα στην παγκόσμια ποδηλατική σκηνή, η οποία θα ενθουσιάζει και θα εμπνέει τους φίλους της ποδηλασίας, την επόμενη γενιά πρωταθλητών και πρωταθλητριών, καθώς και όλους τους ποδηλάτες, επαγγελματίες και μη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Lidl και η Trek δεν θα επικεντρωθούν μόνο στις αθλητικές επιτυχίες, αλλά συνολικά στην προώθηση της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης και του αθλητισμού, καθώς και της συνειδητής διατροφής. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο εταιρείες να προωθήσουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής στο πλαίσιο της εταιρικής τους υπευθυνότητας.

«Θέλουμε να αποτελέσουμε πρότυπο για τη βιώσιμη κινητικότητα που επιτυγχάνεται μέσα από την ποδηλασία. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε μία δυνατή, ποικιλόμορφη ομάδα κορυφαίων αθλητών διεθνούς επιπέδου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αθλητισμός και η άσκηση συμβάλλουν στην προώθηση της υγιεινής διατροφής και ενός ενεργού τρόπου ζωής, ενισχύοντας το ευ ζην. Ακριβώς όπως τα προϊόντα της Lidl είναι προσιτά σε όλους, έτσι και η ποδηλασία είναι ένα άθλημα για όλους και κατάλληλο για όποιον θέλει να είναι πιο δραστήριος στην καθημερινότητά του. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε σχετικά ο Jeroen Bal, Divisional Board Member responsible for the Customer στη Lidl International.

«Μέρος της αποστολής μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και είναι σαφές ότι η Lidl μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Trek, John Burke, προσθέτοντας: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Lidl σε αυτό το νέο κεφάλαιο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες ποδηλατικές ομάδες στον κόσμο, εμπνέοντας παράλληλα περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το ποδήλατο».

Σχετικά με τη Lidl

Η Lidl, μια εταιρία του ομίλου Schwarz με έδρα το Neckarsulm, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων λιανεμπορίου τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη. Σήμερα λειτουργεί περισσότερα από 12.000 καταστήματα και περισσότερα από 200 εφοδιαστικά κέντρα σε 31 χώρες. Στην Κύπρο, δραστηριοποιείται από το 2010 απασχολώντας περισσότερους από 700 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 20 καταστήματα και 1 υπερσύγχρονο εφοδιαστικό κέντρο.

Σχετικά με την Trek

Η Trek Bicycle είναι παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής ποδηλάτων και συναφών προϊόντων. Η Trek πιστεύει ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει μια απλή λύση σε πολλά από τα πιο σύνθετα προβλήματα του κόσμου και έχει δεσμευτεί να καταρρίψει τα εμπόδια που εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, αναψυχής και έμπνευσης.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου