Παρουσία Microsoft στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference

Το σημερινό τοπίο της κυβερνοασφάλειας είναι πιο πολύπλοκο από ποτέ. Οι Οργανισμοί επιβιώνουν και γίνονται ευέλικτοι μπροστά στις αλλαγές, αναβαθμίζοντας τις προσπάθειές τους για μια πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα πορεία.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι εύκολο να ξεχάσουμε τον ρόλο των ανθρώπων. Κι όμως. Ένας Οργανισμός μπορεί να επιτύχει ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε κλίμακα εφαρμόζοντας έναν συνδυασμό τεχνολογικών λύσεων και ανθρωποκεντρικών πρακτικών. Απαραίτητη είναι η χρήση ολοκληρωμένων προγραμμάτων κατάρτισης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων και η εκπαίδευσή τους σχετικά με τους κινδύνους και τις βέλτιστες πρακτικές κυβερνοασφάλειας.

Βασική παράμετρος είναι και η καθιέρωση ισχυρών ελέγχων πρόσβασης, όπως ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, διασφαλίζοντας ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα. Οι τακτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα πρότυπα και τους κανονισμούς

Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή μέσω της εκπαίδευσης, της δέσμευσης, της λογοδοσίας και της συνεχούς βελτίωσης, οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν κλιμακούμενη κυβερνοασφάλεια, καλλιεργώντας παράλληλα μια κουλτούρα ευαισθητοποιημένης ασφάλειας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Ο Jelle Niemantsverdriet National Security Officer της Microsoft είναι υπέρμαχος της πιο πάνω θεωρίας και θα εξηγήσει τους λόγους, ενώπιον του 2ου CITEA Digital Cyprus Conference 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Hilton Nicosia.

Ως National Security Officer για τη Microsoft, ο Jelle στοχεύει στην αύξηση της εμπιστοσύνης στην τεχνολογία. Τον γοητεύει η αλληλεπίδραση της τεχνολογίας με τους ανθρώπους και την κοινωνία και προσπαθεί να συνδυάζει διαρκώς άλλους κλάδους με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με βάση 15ετή εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών.

Επιστροφή με επίκεντρο την έξυπνη τεχνολογία

Το 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023, θα υποδεχθεί ειδικούς στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Το Συνέδριο, περιλαμβάνει ευρεία θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή: Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Innovation In Business» περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με την καινοτομία στις επιχειρήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος, το «All About Smart» οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την έξυπνη τεχνολογία και τ πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν στους Οργανισμούς τους. Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, Datatech, Huwaei, IBM, KPMG, Kyndryl, NetU, Parsectix, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: Fortinet, MS Electronics, Veracloud

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά