Cyta Business: Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις

Η στάση για Λεμεσό…πλησιάζει! Το Cyta Business Roadshow συνεχίζει το ταξίδι ενημέρωσης των ΜμΕ με το Συνέδριο «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις», στη Λεμεσό. Ο νέος κύκλος παραγωγικών, διαδραστικών συζητήσεων από τη Cyta Business θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 15:30 – 18:00, στο Columbia Plaza και θα αναδείξει τις σημαντικότερες ανάγκες των ΜμΕ της Κύπρου στοχεύοντας στην ψηφιακή ανάπτυξή τους.

Σημαντικά ονόματα από το επιχειρείν και τον τομέα του cybersecurity θα δώσουν το παρών τους με ομιλίες και παρουσιάσεις στο πλαίσιο των οποίων θα ενημερώσουν το κοινό για κρίσιμα ζητήματα κυβερνοασφάλειας.

Στο σπουδαίο γεγονός παρουσία θα έχουν σημαντικά ονόματα από το επιχειρείν. Ειδικότερα, στο Συνέδριο παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Ανώτερος Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας της Logicom Solutions, Χρίστος Μενελάου, με θέμα "Safeguarding your business from evolving cyberthreats» και ο Νικόλας Γιάλλουρος, Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece, Cyprus) της εταιρείας Microsoft, ο οποίος θα συζητήσει το πώς οι εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν την zero-trust στρατηγική για την προστασία των δεδομένων και των υποδομών τους.

Η Νίκη Ιωάννου Χανδριώτου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business, και Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών, Cyta θα προβούν, επίσης, σε ομιλίες μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, για κρίσιμα θέματα και λύσεις κυβερνοασφάλειας που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και άμεσα. [ΔΜ(1]

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σε πάνελ με θέμα «Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις», όπου οι Νικόλας Γιάλλουρος. Πέτρος Παντζαρής και Χρίστος Μενελάου, θα αναλύσουν και τέλος θα καταλήξουν στα βασικά συμπεράσματα της ημέρας απαντώντας σε ερωτήσεις των συνέδρων. Συντονίστρια του πάνελ θα είναι η Νίκη Ιωάννου Χανδριώτου.

Το γεγονός θα ολοκληρωθεί με Networking Κοκτέιλ.

Γιατί να παραβρεθείτε:

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για το πώς να προστατέψετε και να θωρακίσετε τη δική σας επιχείρηση με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Άλλωστε η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχειρήσεις αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή. Με την παρουσία σας θα ενημερωθείτε εξάλλου σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.

Η εκδήλωση αποτελεί, εξάλλου, εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης και one-to-one συναντήσεων με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου