Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Atlantica Hotels & Resorts: Aποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα με portfolio 50 ξενοδοχειακών μονάδων, ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation, για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών προπονητικών camp το καλοκαίρι του 2023.

Ο Όμιλος έχει ήδη υπογράψει 4ετή συμφωνία με Be Free Football για συνεργασία με το Real Madrid Foundation, ενώ η πρώτη σειρά προπονητικών camp θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 3 Ιουλίου - 11 Αυγούστου 2023 από το Aphrodite Hills Resort, σε επιλεγμένο γήπεδο στην Πάφο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Με γνώμονα την ποιότητα διεθνών προδιαγραφών, ο Όμιλος επενδύει σε μια πολύ σημαντική συνεργασία ενίσχυσης των παροχών αλλά και και του ψυχαγωγικού προγράμματός του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και να μάθουν από τους καλύτερους του είδους. Μέσω του προγράμματος, τόσο οι νεαροί επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου όσο και το ευρύτερο κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες μέσω μιας εξειδικευμένης ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης διεθνών προδιαγραφών από τους προπονητές του Real Madrid Foundation.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την 4ετή αυτή συνεργασία με το Real Madrid Foundation. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε σημαντικά στο να ανέβει κι άλλο ο πήχης υπηρεσιών που προσφέρει ο τομέας της φιλοξενίας στο νησί μας, και να δώσουμε την ευκαιρία στους επίδοξους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να ζήσουν το όνειρό τους και να προπονηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, ακολουθώντας τη διάσημη μεθοδολογία, τις τεχνικές και τις αθλητικές αξίες ενός τόσο σημαντικού συλλόγου παγκοσμίου φήμης», δήλωσε εκ μέρους του Ομίλου Atlantica Hotels & Resorts ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Νικολαΐδης.

q

Δειτε Επισης

Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”