Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πραγματοποιήστε αποστολές στις Η.Π.Α με τη FedEx

Η FedEx προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών αποστολής των πελατών προς και από περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Με μία από τις 50 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ, οι πελάτες μπορούν να φτάσουν στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες, ξεκινώντας το ταξίδι αποστολής από την Κύπρο.

Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αναπτυχθούν στις ΗΠΑ στέλνοντας τα προϊόντα τους σε ευέλικτους χρόνους παράδοσης, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά.

  • Παράδοση το μεσημέρι: σε 2-3 ημέρες σε επιλεγμένους προορισμούς των Η.Π.Α. ανάλογα με την προέλευση, τον προορισμό και την ώρα κράτησης. *
  • Παράδοση στο τέλος της ημέρας: σε 2-3 ημέρες* και διαθέσιμη στο ίδιο κόστος με την υπηρεσία παράδοσης μέχρι το μεσημέρι.

Οι επιχειρήσεις που χρειάζονται υποστήριξη για την τελωνειακή διαδικασία και την προετοιμασία των εγγράφων για τις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση στην τεχνογνωσία της FedEx Express με εύχρηστους οδηγούς που μπορούν να τις κατευθύνουν στην εισαγωγή και την εξαγωγή με σιγουριά. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες, βρείτε εργαλεία και πόρους για τον ομαλό και αποτελεσματικό εκτελωνισμό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ευρωπαϊκό αεροπορικό δίκτυο μας μέσω μιας εικονικής περιήγησης στον αεροπορικό κόμβο του Charles de Gaulle στο Παρίσι τον κύριο αεροπορικό κόμβο της FedEx στην Ευρώπη που είναι και εκείνος μέσω του οποίου φτάνουμε στις ΗΠΑ και συνδέει όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις, έτσι ώστε εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη να μπορούν να συνδεθούν με τον υπόλοιπο κόσμο.

  • Σχετικά με την FedEx Corp.

Η FedEx Corp. (NYSE: FDX) παρέχει στους πελάτες και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικών λύσεων. Με ετήσια έσοδα 93 δισεκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις μέσω των εταιρειών της που ανταγωνίζονται συλλογικά, λειτουργούν συλλογικά και καινοτομούν ψηφιακά ως μία FedEx.

Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πιο αξιοθαύμαστων και αξιόπιστων εργοδοτών στον κόσμο, η FedEx εμπνέει τους 530.000 υπαλλήλους της να παραμείνουν εστιασμένοι στην ασφάλεια, στα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στις ανάγκες των πελατών και των κοινοτήτων τους.

Η FedEx έχει δεσμευτεί να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο με υπευθυνότητα και επινοητικότητα, με στόχο να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από τις λειτουργίες της έως το 2040. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση about.fedex.com.

Η FedEx στις 17 Απριλίου 2023 γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, με την πρωτοβουλία της 50 Days of Caring είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ξεπέρασε τον στόχο της FedEx Cares 50 by 50 για να βοηθήσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα 50α γενέθλια της εταιρείας.

Το FedEx Cares, που ξεκίνησε το 2019, συνεργάστηκε σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 900 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν εθελοντικά, επένδυσαν σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και πρόσφεραν αποστολές σε είδος σε πολλούς οργανισμούς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της FedEx, κάντε κλικ εδώ.

*Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και οι χρόνοι μεταφοράς εξαρτώνται από τους επιλεγμένους ταχυδρομικούς κώδικες προέλευσης και προορισμού.

Δειτε Επισης

Μεγάλη επιτυχία η τελετή αποφοίτησης του CIM-Cyprus Business School
SwissMed Health: Έτσι θα είναι το κέντρο μακροζωίας που ανοίγει στη Λεμεσό (pics&vid)
«Ημέρες Εθελοντισμού» του PwC Foundation
Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Στρατηγική Έρευνας & Καινοτομίας και Σχέδιο Δράσης 2024-2026
Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic
Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio
Το νέο ΤΖΟΚΕΡ αναβαθμίζει τα κέρδη από την επόμενη κλήρωση
Πώς πρέπει να είναι τα δικαστήρια του 21ου αιώνα στην Κύπρο
Έρχονται τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
Αιμοδοσία από τη CiC Automasters και το Jeep Club Cy