Πραγματοποιήστε αποστολές στις Η.Π.Α με τη FedEx

Η FedEx προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών αποστολής των πελατών προς και από περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Με μία από τις 50 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ, οι πελάτες μπορούν να φτάσουν στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες, ξεκινώντας το ταξίδι αποστολής από την Κύπρο.

Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αναπτυχθούν στις ΗΠΑ στέλνοντας τα προϊόντα τους σε ευέλικτους χρόνους παράδοσης, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά.

  • Παράδοση το μεσημέρι: σε 2-3 ημέρες σε επιλεγμένους προορισμούς των Η.Π.Α. ανάλογα με την προέλευση, τον προορισμό και την ώρα κράτησης. *
  • Παράδοση στο τέλος της ημέρας: σε 2-3 ημέρες* και διαθέσιμη στο ίδιο κόστος με την υπηρεσία παράδοσης μέχρι το μεσημέρι.

Οι επιχειρήσεις που χρειάζονται υποστήριξη για την τελωνειακή διαδικασία και την προετοιμασία των εγγράφων για τις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση στην τεχνογνωσία της FedEx Express με εύχρηστους οδηγούς που μπορούν να τις κατευθύνουν στην εισαγωγή και την εξαγωγή με σιγουριά. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες, βρείτε εργαλεία και πόρους για τον ομαλό και αποτελεσματικό εκτελωνισμό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ευρωπαϊκό αεροπορικό δίκτυο μας μέσω μιας εικονικής περιήγησης στον αεροπορικό κόμβο του Charles de Gaulle στο Παρίσι τον κύριο αεροπορικό κόμβο της FedEx στην Ευρώπη που είναι και εκείνος μέσω του οποίου φτάνουμε στις ΗΠΑ και συνδέει όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις, έτσι ώστε εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη να μπορούν να συνδεθούν με τον υπόλοιπο κόσμο.

  • Σχετικά με την FedEx Corp.

Η FedEx Corp. (NYSE: FDX) παρέχει στους πελάτες και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικών λύσεων. Με ετήσια έσοδα 93 δισεκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις μέσω των εταιρειών της που ανταγωνίζονται συλλογικά, λειτουργούν συλλογικά και καινοτομούν ψηφιακά ως μία FedEx.

Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πιο αξιοθαύμαστων και αξιόπιστων εργοδοτών στον κόσμο, η FedEx εμπνέει τους 530.000 υπαλλήλους της να παραμείνουν εστιασμένοι στην ασφάλεια, στα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στις ανάγκες των πελατών και των κοινοτήτων τους.

Η FedEx έχει δεσμευτεί να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο με υπευθυνότητα και επινοητικότητα, με στόχο να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από τις λειτουργίες της έως το 2040. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση about.fedex.com.

Η FedEx στις 17 Απριλίου 2023 γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, με την πρωτοβουλία της 50 Days of Caring είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ξεπέρασε τον στόχο της FedEx Cares 50 by 50 για να βοηθήσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα 50α γενέθλια της εταιρείας.

Το FedEx Cares, που ξεκίνησε το 2019, συνεργάστηκε σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 900 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν εθελοντικά, επένδυσαν σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και πρόσφεραν αποστολές σε είδος σε πολλούς οργανισμούς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της FedEx, κάντε κλικ εδώ.

*Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και οι χρόνοι μεταφοράς εξαρτώνται από τους επιλεγμένους ταχυδρομικούς κώδικες προέλευσης και προορισμού.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά