Κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Μοναδικές επιλογές ακινήτων σε περιοχές με διαχρονικά μεγάλη ζήτηση σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Ξεχωρίζουν οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε περιοχές όπως ο Στρόβολος, το Καϊμακλί, το Πισσούρι, η Ορόκλινη, η Πέγεια και το Παραλίμνι. Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα, τα οποία θεωρούνται ως εξαιρετικά ελκυστικές επιλογές καθώς είναι κατάλληλα τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Λευκωσία

PR36059

Στον Στρόβολο, κοντά στη διασταύρωση των λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Σπύρου Κυπριανού, εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία στην τιμή των €490.000. Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήρια, πλυσταριό, αποθήκη, τέσσερα υπνοδωμάτια και υπόγειο εμβαδού 200 τ.μ.. Διαθέτει επίσης, χώρο στάθμευσης και μικρό εργαστήριο στο βορειοδυτικό τμήμα του ακινήτου, έκτασης 52 τ.μ.. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 280 τ.μ..

Κενή διώροφη κατοικία με υπόγειο πωλείται προς €350.000 σε όμορφη γειτονιά στο κέντρο της Λευκωσίας. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήρια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει βεράντες και αυλή, ενώ στο υπόγειο υπάρχει πλυσταριό, αποχωρητήριο/ντους και χώρος στάθμευσης. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 210 τ.μ. και του υπόγειου σε 160 τ.μ..

Στο Καϊμακλί, ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €80.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και έχει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 92 τ.μ..

Λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο Πέρα Χωριό, πωλείται κενή ισόγεια κατοικία με υπόγειο, στην τιμή των €225.000. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 200 τ.μ. και υπογείου 75 τ.μ., και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήριο, γραφείο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Επιπλέον, στο Καλό Χωριό Ορεινής, εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με σοφίτα, στην τιμή των €300.000. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και τζάκι, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη/μηχανοστάσιο. Το εμβαδό κλειστών χώρων ανέρχεται σε 361 τ.μ., της σοφίτας σε 11 τ.μ. και της αποθήκης σε 11 τ.μ..

Λεμεσός

CG10678

Στην επαρχία Λεμεσού, το ενδιαφέρον κεντρίζουν δύο κατοικίες, μία ημιτελής και μία ολοκληρωμένη, στο Πισσούρι, οι οποίες πωλούνται στην τιμή των €220.000 και €380.000 αντίστοιχα. Οι κατοικίες βρίσκονται σε ύψωμα και προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ενώ είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων η κάθε μία. Έχουν εμβαδόν κλειστών χώρων 180 τ.μ. έκαστη και αποτελούν ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για επένδυση.

Λάρνακα/Ελ. Επαρχία Αμμοχώστου

Διώροφη έπαυλη με πισίνα και ωραία θέα πωλείται στην Ορόκλινη, στην τιμή του €1.550.000. Με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και τις παραλίες της περιοχής, η κενή έπαυλη διαθέτει μεγάλο εμβαδόν γης 1,515 τ.μ. και αποτελείται, μεταξύ άλλων, από πέντε υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, κιόσκι, ψησταριά, ανοικτή κουζίνα με καθιστικό, ντους και πισίνα τύπου skimmer. Στο υπόγειο υπάρχει πλυσταριό, υπνοδωμάτιο, σάουνα, γυμναστήριο, μηχανοστάσιο και χώρος στάθμευσης τεσσάρων οχημάτων. Τέλος, η σοφίτα (73 τ.μ.) διαθέτει αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 710 τ.μ., του υπογείου σε 308 τ.μ. και του γκαράζ σε 130 τ.μ..

Δύο διαμερίσματα πωλούνται προς €200.000 στην περιοχή Σωτήρος της Λάρνακας. Το κενό διαμέρισμα έχει εμβαδόν 70 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντα. Το δεύτερο διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες, έχει εσωτερικό εμβαδόν 105 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €500/μήνα.

PR32455

Στην ίδια περιοχή, ξεχωρίσαμε επίσης, κενή ανώγια κατοικία η οποία πωλείται στην τιμή των €180.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα ανέσεων, η κατοικία βρίσκεται στο 1ο όροφο διωρόφου οικιστικού κτηρίου και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένες βεράντες. Το συνολικό εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 197 τ.μ., ενώ διαθέτει και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

Κενό διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων πωλείται προς €120.000 στα Λιβάδια. Με συνολικό εμβαδό 82 τ.μ., το διαμέρισμα αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό, μπάνιο/αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Στο Παραλίμνι, κοντά στις όμορφες παραλίες του Πρωταρά, ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα στην τιμή των €85.000. Το διαμέρισμα είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων, βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά ΜΕΤΡΟ και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 80 τ.μ.. Διαθέτει επίσης, βεράντες έκτασης 73 τ.μ..

Πάφος

PR35832

Ισόγειο διαμέρισμα με ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης πωλείται στη Χλώρακα, προς €430.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα ανέσεων, το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις στο παραλιακό μέτωπο και την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, ενώ αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αυλή και χώρο στάθμευσης. Είναι κενό και έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 52 τ.μ. και αυλή 50 τ.μ.. Ο ανεξάντλητος συντελεστής δόμησης που διαθέτει το ακίνητο, επιτρέπει την περαιτέρω αξιοποίηση κενών χώρων.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι