ΕΚΟ Κύπρου: Διοργανώνει για 8η χρονιά εκστρατεία στήριξης των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία

Αν δώσεις σ’ ένα παιδί λίγο χρώμα και έναν λευκό καμβά… σίγουρα θα αρχίσει να ζωγραφίζει όμορφες και γεμάτες ελπίδα εικόνες, επιλέγοντας χαρούμενα και φωτεινά χρώματα. Με σύνθημα, λοιπόν, «Βάζουμε χρώμα στην ‘Ελπίδα’» και αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΕΚΟ Κύπρου, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά του Ιδρύματος «Ελπίδα».

Από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2023, κάθε φορά που οι καταναλωτές θα ανεφοδιάζουν το όχημά τους σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ Κύπρου, η Εταιρεία και οι πρατηριούχοι της θα δίνουν μέρος των εσόδων στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εξυπηρετεί τους καταναλωτές σε κάθε πρατήριο, θα φοράει t-shirts στα οποία θα αναγράφεται το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας.

Εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε: «Είτε είναι κανείς γονιός είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει ασυγκίνητος στο άκουσμα ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν διαγνωσθεί ή συνεχίζουν να παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία. Δυστυχώς, σε αρκετές χώρες του κόσμου δεν υπάρχουν ούτε ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός ούτε εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας, ούτε φάρμακα για την αντιμετώπιση αυτής της νόσου. Στην Κύπρο όμως, παρόλο που το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών βρίσκεται σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι το Ίδρυμα ‘Ελπίδα’ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθά τα παιδιά να βγαίνουν νικητές μέσα από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Έτσι για 8η συνεχή χρονιά στηρίζουμε, ως ΕΚΟ Κύπρου, τους μικρούς ήρωες της ζωής, βάζοντας χρώμα στην ‘Ελπίδα’! Με την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, ενθαρρύνω το καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει για ακόμα μία χρονιά την εκστρατεία αγάπης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ μας».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επισκεφθείτε το http://www.eko.com.cy

Δειτε Επισης

Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ
Atlantica Hotels & Resorts: Aποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation
Διήμερο πλήρως επιχορηγημένο εργαστήριο για οικογενειακές επιχειρήσεις
Συνέδριο Απασχόλησης Εργασιακών Σχέσεων από την ΟΕΒ