Η XSpot Wealth χορηγός στο Limassol Boat Show

Η XSpot Wealth, ο Hybrid Wealth Manager, αποτέλεσε το χορηγό των Εγκαινίων αλλά και της Δεξίωσης του 8ου Limassol Boat Show, της μεγαλύτερης έκθεσης σκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023.

Η έκθεση συγκέντρωσε επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο με στόχο να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του yachting, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για αγοραστές, κατασκευαστές , πωλητές και λάτρεις των σκαφών.

Με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων και περισσότερους από 35.000 επισκέπτες και πάνω από 120 εκθέτες, το Limassol Boat Show 2023 ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά τους αριθμούς και την παγκόσμια απήχηση του κλάδου.

900x506_Photo_01

Η XSpot Wealth, ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη, είχε δυναμική παρουσία σε αυτό το 4ήμερο show ως χορηγός των Εγκαινίων αλλά και της Δεξίωσης. Στόχος αυτής της χορηγίας ήταν να παρουσιάσει στους επισκέπτες τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού επιχειρηματικού της μοντέλου στον τομέα του wealth management που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό όπως τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού των έμπειρων στελεχών της ομάδας της, την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί σε όλα τα στάδια της επενδυτικής διαδικασίας, την έμφαση στη διαφάνεια και τις ανταγωνιστικές της χρεώσεις.

900x506_Photo_02_B

Καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη είτε αφορά προστασία και αύξηση κεφαλαίου μακροπρόθεσμα είτε δημιουργία σταθερού εισοδήματος, τα σύγχρονα επενδυτικά χαρτοφυλάκια της XSpot Wealth σχεδιασμένα για κάθε προφίλ επενδυτή με την βοήθεια ισχυρών τεχνολογικών εργαλείων προσφέρουν μια πρωτόγνωρη επενδυτική εμπειρία με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να ελέγχουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο ανά πάσα στιγμή μέσω του προσωπικού τους portal.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ
Atlantica Hotels & Resorts: Aποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation
Διήμερο πλήρως επιχορηγημένο εργαστήριο για οικογενειακές επιχειρήσεις