Δωρεάν διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο 4* ή 5* στο Ντουμπάι από την Emirates

Η Emirates ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά για τους επιβάτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν το Ντουμπάι φέτος το καλοκαίρι. Από τις 22 Μαΐου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023, όσοι προβούν σε κρατήσεις εισιτηρίων μετ' επιστροφής με την Emirates, στην Πρώτη ή τη Διακεκριμένη Θέση, για πτήσεις προς ή μέσω Ντουμπάι, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από δωρεάν διαμονή για δύο βράδια στο 25hours Hotel Dubai One Central. Επιπλέον, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Premium Οικονομική ή την Οικονομική Θέση θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο Novotel World Trade Centre, Dubai.*

Η αποκλειστική προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις εισιτηρίων, για πτήσεις μετ' επιστροφής προς ή μέσω Ντουμπάι, με χρόνο ανταπόκρισης μεγαλύτερο των 24 ωρών, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 26 Μαΐου 2023 έως 31 Αυγούστου 2023. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις που πραγματοποιούνται τουλάχιστον 96 ώρες πριν από την άφιξη των επιβατών στο αεροδρόμιο, είτε μέσω της ιστοσελίδας emirates.com είτε μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Το 5* ξενοδοχείο 25hours Hotel Dubai One Central, που βρίσκεται δίπλα στο εμβληματικό Μουσείο του Μέλλοντος, χαρακτηρίζεται από τον πολιτισμό και την αισθητική των Βεδουίνων, συνδυάζοντας σύγχρονα στοιχεία. Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε εστιατόρια και μπαρ, στα οποία οι διαμένοντες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από την κουζίνα της Βόρειας Ινδίας και βαυαρική μπίρα. Όσοι αναζητούν λίγες στιγμές χαλάρωσης, μπορούν να επισκεφτούν το Extra Hour Spa, τη σάουνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με την εντυπωσιακή θέα στην πόλη του Ντουμπάι.

Το Novotel World Trade Centre, Dubai βρίσκεται εντός του Διεθνούς Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου του Ντουμπάι και αποτελεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Ντουμπάι. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα και να απολαύσουν επώνυμα κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα από το Chills Pool Bar καθώς και μοναδικές μουσικές στιγμές στο Blue Bar. Αξίζει να σημειωθεί πως το Novotel World Trade Centre στο Dubai αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής τόσο για όσους ταξιδεύουν μόνοι όσο και για οικογένειες και παρέες.

Εξερευνήστε το Ντουμπάι με την Emirates

Το Ντουμπάι προσφέρει κάτι νέο σε κάθε ταξιδιώτη μέσα από ένα εύρος εμπειριών διεθνές επιπέδου –από ηλιόλουστες παραλίες και πολιτιστικές δραστηριότητες μέχρι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής.

  • My Emirates Pass: Οι επιβάτες της Emirates, που ταξιδεύουν προς ή μέσω Ντουμπάι, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος προσφορών σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, χώρους αναψυχής και εστίασης, καθώς και σε δημοφιλή αξιοθέατα και πολυτελή σπα, σε όλο το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, επιδεικνύοντας την κάρτα επιβίβασής τους και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της κάρτας επιβίβασης της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com/myemiratespass.
  • Συνεργάτες Skywards: Τα μέλη του βραβευμένου προγράμματος Skywards της Emirates έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν Μίλια μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών της Emirates σε όλο τον κόσμο όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων,

καταστήματα λιανικής και τράπεζες. Τα μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν τα Μίλια σε εισιτήρια και αναβαθμίσεις, καθώς και σε εισιτήρια για συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Skywards της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/cy/greek/skywards/.

Η Emirates έχει επαναφέρει με ασφάλεια τις πτήσεις σε περισσότερους από 130 προορισμούς του δικτύου της, σε έξι ηπείρους, παρέχοντας αυτή τη στιγμή 7 πτήσεις την εβδομάδα από Λάρνακα προς Ντουμπάι.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα emirates.com. Μπορείτε να προβείτε σε κράτηση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα emirates.com ή μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024