Powered by

Stasikratous Residences: Σε στάδιο κατασκευής το επιβλητικό κτίριο της Cyfield (pics)

Ίσως λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν τον εαυτό τους να διαμένει μόνιμα σε ένα από τα ψηλότερα κτίρια της πρωτεύουσας, στην πιο κοσμοπολίτικη οδό της Λευκωσίας, τη Στασικράτους.

Κι’ όμως, ο όμιλος Cyfield με το νέο μεγαλοπρεπές κτίριο, το Stasikratous Residences, που ανεγείρει, δίνει τη δυνατότητα σε ντόπιους και ξένους να αποκτήσουν την κατοικία των ονείρων τους, στον πιο αριστοκρατικό δρόμο της πρωτεύουσας, το οποίο είναι ταυτόχρονα και μια διαχρονική επένδυση.

stasikratous_perspectives (1)

Ειδικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του Δήμου Λευκωσίας, η οδός Στασικράτους αναβαθμίστηκε λειτουργικά και αισθητικά και είναι πιο γοητευτική από ποτέ. Με μεγάλα πεζοδρόμια, νέο οδικό φωτισμό και καλόγουστο διάκοσμο, στοιχεία που παραπέμπουν σε ένα ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα, της δίνουν ένα ακόμα πιο χλιδάτο στυλ.

Σ’ αυτό το αναβαθμισμένο περιβάλλον, η Cyfield πρωτοπορώντας και πάλι, έρχεται και θέτει τη δική της σφραγίδα με ένα μοντέρνο κτίριο εμπνευσμένο από την ενέργεια της οδού και με το ίδιο όνομα, το «Stasikratous Residences».

Stasikratous Exterior (6)

Με ύψος 104 μέτρα και 26 επίπεδα, διαθέτει 46 πολυτελή διαμερίσματα δυο και τριών υπνοδωματίων.

Στον πρώτο όροφο οι τυχεροί που θα ζήσουν στο κτίριο θα έχουν αποκλειστική χρήση στο ευρύχωρο πολυτελές σαλόνι για να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και στο ιδιωτικό γυμναστήριο.

Το Stasikratous Residences διαθέτει δυο προσεκτικά μελετημένους τύπους διαμερισμάτων, οι οποίοι εναλλάσσονται, όροφο προς όροφο, με μπαλκόνια που χαρακτηρίζονται από ένα σύγχρονο και πολυτελές σχεδιασμό, γεγονός που υπογραμμίζει τη μοναδικότητα του κτιρίου.

Stasikratous-Type-A-Interior (2)

Κάθε όροφος αποτελείται από δυο διαμερίσματα, ένα δύο και ένα τριών υπνοδωματίων, που είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, ώστε κάθε κάτοικος να μπορεί να τα μετατρέψει σε κατοικία των ονείρων του για αυτόν και την οικογένεια του.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει τρεις εξωτερικές προσόψεις με εξαιρετικά ψηλά παράθυρα, που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην πόλη, ενώ αφήνουν το φως και τον αέρα να εισέρχονται ανεμπόδιστα μέσα σε κάθε διαμέρισμα.

Stasikratous-Type-A-Interior (5)

Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό κυματιστό μοτίβο των μπαλκονιών, ενώ κάθε διαμέρισμα συνιστά ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το design και την φύση, αλλά δεν είναι πρόθυμη να κάνουν συμβιβασμούς σε ότι αφορά την τοποθεσία και την άνεση.

Όλα τα δεδομένα του Stasikratous Residences, ενισχύουν την απόκτηση μιας ιδανικής κατοικίας στην πιο κοσμοπολίτικη οδό της πρωτεύουσας.

Stasikratous-Type-A-Interior (7)

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/landmarks/stasikratous_residences/

Δειτε Επισης

Νέα ετήσια αύξηση 6,6% στις τιμές κατοικιών το 4ο τρίμηνο 2022
Fadlo R. Khuri: Γιατί το ΑUB... επέστρεψε στην Κύπρο-Κατατέθηκε ο θεμέλιος λίθος
Gordian: Εξαιρετικές ευκαιρίες στο Coralli Spa Resort & Residence, στον Πρωταρά
ΦΠΑ 5% για τα πρώτα 130 τ.μ. πρώτης κατοικίας ψηφίζει η Βουλή
Mandria Gardens: To νέο αναπτυξιακό έργο της Leptos Estates
Έλεγχος ΑΞΕ: Πρόταση στο τραπέζι για ανεξάρτητη Επιτροπή στα πρότυπα της ΕΠΑ
Υψηλές στροφές και ρεκόρ εξαετίας στις πωλήσεις ακινήτων
Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
79 Γαλάζιες Σημαίες σε ισάριθμες παραλίες της Κύπρου-Πρωτιά για το Παραλίμνι
Ο νέος πύργος που θα υψωθεί πλησίον της Μαρίνας Λεμεσού (pics)