Powered by

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συμμετάσχει σήμερα στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ, στους Δελφούς, στο οποίο θα λάβουν, επίσης, μέρος, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και άλλοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων.

Στους Δελφούς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει επίσης σε εκδήλωση του Invest Cyprus που πραγματοποιείται στο περιθώριο του Φόρουμ, ενώ θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. Ρούμεν Ράντεβ, καθώς και με ξένους επιχειρηματίες.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κληρώσει τον Κύπριο φοιτητή, ο οποίος θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει την εκτόξευση του Falcon 9-SpaceX, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα κληρώσει τον Ελλαδίτη φοιτητή που θα μεταβεί στις ΗΠΑ για τον ίδιο σκοπό.

Ακολούθως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μιλήσει στο Φόρουμ και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε ανοικτή συζήτηση με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, με θέμα «Η Κύπρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση, πυλώνες σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο», στο πλαίσιο των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αντιπροσωπεία θα επιστρέψουν στην Κύπρο απόψε.

Δειτε Επισης

Βελτιώνεται όσον αφορά την διαφθορά η Κύπρος-Χαιρετίζει τα βήματα προόδου το Cyprus Integrity Forum
Σταθεροποιητικές τάσεις στο ΧΑΚ
Μ. Παναγιώτου: Παίρνει σάρκα και οστά η απόφαση της Κυβέρνησης για επαναλειτουργία του Δασικού Κολεγίου
Α. Χατζηχαραλάμπους: Κινητήριος δύναμη για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας η στήριξη της Ε.Ε.
Οι προοπτικές της οικονομίας το 2025 και πώς θα παραμείνει ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις η Κύπρος
Ο Ν. Χριστοδουλίδης για FIBA EuroBasket 2025-«Θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα»
Τμήμα Περιβάλλοντος: Σε εξέλιξη διαβούλευση για Φόρο Υγειονομικής Ταφής Δημοτικών Αποβλήτων
Ύποπτα και παραπλανητικά μηνύματα στα social media από πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις-Εφιστά την προσοχή το ΥπΟικ
Κατώτατος μισθός: Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε.
Ο δρόμος του ΧΑΚ προς την αποκρατικοποίηση...Η ανάγκη στήριξης από την πολιτεία και η εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή