Φρέσκο Κυπριακό Γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ: Στόχος να γίνει κύριος παίχτης

Απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη χαρακτηρίζει η εταιρεία Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (ΑΛΑΜΠΡΑ) την απόφασή της να κυκλοφορήσει στην αγορά το δικό της φρέσκο κυπριακό γάλα, καθώς κουβαλά μία ιστορία πέραν των 40 ετών, άρρηκτα συνδεδεμένη με το γάλα.

Η εν λόγω εξέλιξη, η οποία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά φρέσκου γάλακτος, έχει τις ρίζες της στους οικογενειακούς δεσμούς, στα παιδικά βιώματα στην οικογενειακή φάρμα και στις αναμνήσεις από τις αυθεντικές γεύσεις των χαλλουμιών και των γιαουρτιών της γιαγιάς Κακουλούς.

Διαβάστε εδώ: Παρουσίαση Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ με παραδοσιακό πρωινό

Untitled-1

Με προδιαγραφές την αφοσίωση στην ποιότητα, στην παράδοση και στον άνθρωπο, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά, προχωρώντας και στην παραγωγή φρέσκου κυπριακού γάλακτος. Με αυτή την κίνηση, η εταιρεία προσδοκεί να καταστεί κύριος παίκτης και σ’ αυτόν τον τομέα.

Στο επόμενο βήμα με εφόδια την εμπειρία και την γνώση
Σημειώνεται ότι η σειρά φρέσκου κυπριακού γάλακτος της Γαλακτοβιομηχανίας παρουσιάστηκε στο χωριό Αλάμπρα, εκεί όπου ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία της πριν από περισσότερα από 40 χρόνια. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, στελέχη της εταιρείας υπογράμμισαν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα, το οποίο έγινε αφού προηγουμένως εξετάστηκαν λεπτομερώς όλα τα δεδομένα της αγοράς και καθορίστηκε αναλυτικό στρατηγικό πλάνο.

Επιπρόσθετα, σημείωσαν την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουν στην επεξεργασία γάλακτος, γεγονός που τους εφοδιάζει με την απαραίτητη τεχνογνωσία, προκειμένου να προσφέρουν εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα.

Διαβάστε εδώ: ΑΛΑΜΠΡΑ: Επίσημα στην αγορά φρέσκου γάλακτος

Η πλήρης σειρά Φρέσκο Κυπριακό Γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ αποτελείται από πέντε κατηγορίες, ανάμεσά τους το φρέσκο γάλα πλήρες, το φρέσκο γάλα ελαφρύ, το φρέσκο γάλα άπαχο, το φρέσκο γάλα delact, όπως επίσης και το φρέσκο αιγινό γάλα ελαφρύ.

PAR01392 (Copy)

Εδώ και λίγες ημέρες, η νέα σειρά βρίσκεται πλέον στα ψυγεία των υπεραγορών, αποτελώντας μία ποιοτική επιλογή φρέσκου γάλακτος από την οικογένεια της ΑΛΑΜΠΡΑ, για κάθε οικογένεια της Κύπρου, σε καινοτόμα τετράγωνη συσκευασία.

alampragala10002


Οι υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, στις οποίες έχει προ καιρού επενδύσει η εταιρεία, καθώς και με εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 40 χρόνων που την οδήγησαν στο να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της επεξεργασίας φρέσκου γάλακτος για τυροκόμηση, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ εγγυάται την ποιότητα και τη φρεσκάδα του γάλακτός της.

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ