Το Kia EV6 GT στέφθηκε παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων για το 2023

Ακόμη ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Kia στα φετινά World Car Awards, με το Kia EV6 GT να στέφεται Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων για την τρέχουσα χρονιά!

Ο φημισμένος αυτός θεσμός απαρτίζεται από κριτική επιτροπή 100 διακεκριμένων διεθνών δημοσιογράφων αυτοκινήτων που εκπροσωπούν 32 χώρες σε ειδική τελετή απονομής βραβείων κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Νέα Υόρκη. Η ετυμηγορία των κριτών μετά από αξιολόγηση πολλών καταξιωμένων κατασκευαστών (premium και μη) επιβεβαιώνει την αφοσίωση της Kia στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων κινητικότητας προς όφελος της κοινωνίας.

Το Kia EV6 GT βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το σχεδιασμό και την αξιοπιστία του βασικού μοντέλου, το οποίο έχει ήδη βραβευτεί με τους τίτλους του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2022(COTY) και του Utility Vehicle of the Year 2023 στη Βόρεια Αμερική, καθώς και με άλλους τίτλους και σημαντικές διακρίσεις ανά το παγκόσμιο. Η συνδυασμένη ισχύς του EV6 GT, η ικανότητα μεγάλης αυτονομίας, το ευρύχωρο εσωτερικό και η εκλεπτυσμένη σχεδίαση κέρδισαν τον σκληρό ανταγωνισμό μέχρι και τα πιο παραδοσιακά σπορ αυτοκίνητα με βενζίνη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Corporation Ho Sung Song ανέφερε: «Η αναγνώριση από τους κριτές μέσω των «World Car Awards» αποτελεί τεράστια τιμή καθώς επισφραγίζει την προσπάθεια μας να δημιουργούμε αυτοκίνητα που προσφέρουν εξαιρετική πρακτικότητα, ενώ παράλληλα εμπνέουν τους πελάτες μας μέσω της καινοτομίας, της τεχνολογίας και του σχεδιασμού τους.

Δείτε το Kia EV6 GT στα showroom της Loutsios Group, επίσημου αντιπροσώπου της Kia στην Κύπρο.

www.kia.com.cy

Δειτε Επισης

Nespresso Event x Cannes 2023
The Gardener: Το γαλλικό τζιν Ριβιέρα του Brad Pitt, της οικογένειας Perrin και του Tom Nichol
Tudor: Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια για το 2023
Ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινά στην 60χρονη ιστορία του Tag Heuer Carrera
H Rolex παρουσίασε τις τελευταίες της δημιουργίες στη Γενεύη
Αρχίζουν τα λαμπερά Chivas Jazz Nights
Έρχεται το ολοκαίνουργιο Toyota Prius Plug-in Hybrid
Kia Niro: Παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς στο «Women’s World Car of the Year»
TULIP: Συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο
Jeep Avenger: Αμιγώς ηλεκτρική εμπειρία Jeep με κρατική χορηγία €10,000