CCS: Συγχαίρει Φ. Χατζηζαχαρία και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του

To CCS Το Δ.Σ. του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, εκφράζει στον νέο Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κύριο Φίλιππο Χατζηζαχαρία, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS), είναι στη διάθεση του νέου Υφυπουργού με στόχο να συνεισφέρει στο έργο του Υφυπουργείου, μέσω των δράσεων που διοργανώνει για την προώθηση και αναβάθμιση του τομέα της πληροφορικής στην Κύπρο και κυρίως με τις δραστηριότητες που στοχεύουν στον ψηφιακό γραμματισμό της κοινωνίας.

Όπως έδειξε η μελέτη της αγοράς ΤΠΕ που υλοποίησε το CCS το έτος 2021, η ίδρυση του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την επέκταση του τομέα των ΤΠΕ στην Κύπρο καθώς πολλοί τομείς τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα ψηφιοποιούνται.

Αναμένουμε ότι ο νέος Υφυπουργός θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο που είχε αρχίσει ο προκάτοχος του, απερχόμενος κύριος Κυριάκος Κόκκινος ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια έθεσε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, βάζοντας τη χώρα σε τροχιά εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τον πρόσφατο απολογισμό του.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε τον κο Κόκκινο για την εποικοδομητική συνεργασία του με τον Σύνδεσμο μας, και για την τιμητική παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας, τις οποίες προσκλήθηκε να χαιρετίσει καθώς επίσης και για την στήριξη που προσέφερε σε διάφορες διοργανώσεις μας. Σε κάθε ομιλία του συνήθιζε να τονίζει τη σημασία της διοργάνωσης των νεανικών δράσεων του CCS, οι οποίες ενθαρρύνουν και προωθούν έμπρακτα τη διαμόρφωση της νέας γενιάς επιστημόνων της χώρας μας. Ευχόμαστε στον κο Κόκκινο κάθε καλό στην νέα περίοδο της καριέρας του που αρχίζει με την αποχώρηση του από το Υφυπουργείο και αναμένουμε ότι θα συνεχίσει το έργο το οποίο άρχισε από κάποιο νέο πόστο, εμείς θα είμαστε δίπλα του.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση