Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Επενδυτικές ευκαιρίες στο ευρωπαϊκό real estate

Στα καίρια ζητήματα που ταλανίζουν τον Κλάδο έρχεται να απαντήσει το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων που παρουσιάζει η Altia. H αγορά του real estate επιβραδύνεται κάτω από το βάρος των ολοένα και πιο υψηλών επιτοκίων, με το 2023 να αποτελεί άλλη μια «σκληρή» χρονιά. Ωστόσο, πρόκειται για έναν τομέα που ξέρει πολύ καλά πώς να επιβιώνει και να αναγνωρίζει τα mega-trend του μέλλοντος. Oι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς θα συζητηθούν, θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στο πλαίσιο του οποίου θα παραβρεθούν πρωταγωνιστές του χώρου τόσο μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις εκπροσώπων τους.

Στα μεγάλα ονόματα που δήλωσαν το παρών τους, και ο Chairman και Owner του Yianis Group Ltd, John Christodoulou. Ο Πρόεδρος του Ομίλου θα βρεθεί στο κορυφαίο γεγονός για μια ομιλία με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων. Στα σημεία που θα εστιάσει περιλαμβάνονται και οι κίνδυνοι για τους ιδιοκτήτες αλλά και τα πλεονεκτήματα του να επενδύει κανείς σε ακίνητα.

Εμπειρία σαράντα ετών, διεθνής επιτυχία και φιλανθρωπία

Ο John Christodoulou είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του Yianis Group. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σαράντα ετών, ανέπτυξε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες επενδύσεων και ακινήτων στην Ευρώπη, ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, που πλέον κατέχει και διαχειρίζεται το δικό της χαρτοφυλάκιο. Η μακρά λίστα από πολυτελή ξενοδοχεία, κατοικίες και εμπορικές επενδύσεις και χώρους λιανικής πώλησης που διαθέτει, περιλαμβάνουν το Canary Riverside Plaza στο Canary Wharf, το Marriott London West India Quay, το Hilton Manchester, το Radisson Blu στο Λίβερπουλ και το Palace Hotel στο Southend. Το 2016, ίδρυσε το δικό του Ίδρυμα, το Ίδρυμα Γιάννη Χριστοδούλου. Το Ίδρυμα επικεντρώνεται στη βοήθεια παιδιών που έχουν ανάγκη μέσω έργων και επενδύσεων στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα νεότερα του Κλάδου στην πολυαναμενόμενη ετήσια σύναξη

Η πιο σημαντική ετήσια σύναξη του κλάδου των ακινήτων, ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο έρχεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Λευκωσία. Εκεί όπου θα φιλοξενηθούν συζητήσεις, αξιολογήσεις και αναλύσεις των πιο πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς. Με πλούσια θεματολογία, το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων που παρουσιάζει η Altia, περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εργολάβους, Κτηματομεσιτικά Γραφεί, Εκτιμητές ακινήτων, Μελετητές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, άλλους εξειδικευμένους μελετητές, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Εταιρείες Υλικών Οικοδομής (Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Διανομείς Υλικών Οικοδομής), Σχετικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ρυθμιστικές Αρχές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμοί και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και Θεσμικούς επενδυτές.

Στον χώρο της Έκθεσης θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Altia

Χορηγoί και Εκθέτες (Μέχρι στιγμής): Ask Wire, CSC Christodoulou Ltd, IMR/University of Nicosia™, Knauf Cyprus Ltd, ΚONE, Λανίτης Αριστοφάνους Λτδ, MUSKITA, N. Psaras Construction Co Ltd

Με την στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, RICS, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ