Η DYNAMEC LTD επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 6 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Την καινοτόμο λύση Soft1 Cloud ERP Series 6 της SoftOne Κύπρου, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε η DYNAMEC LTD, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας και των αναλώσιμων ειδών εστίασης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP, ενοποιεί το σύνολο των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, τη διαχείριση αποθεμάτων, καθώς και τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων και μισθοδοσίας της DYNAMEC, σε ένα σύγχρονο σύστημα λογισμικού, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη βελτιστοποίηση του συνόλου των επιχειρηματικών της διαδικασιών. Ενσωματώνοντας καινοτόμες cloud υπηρεσίες, σύγχρονα εργαλεία BI και τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες αυτοματισμού, το νέο ERP παρέχει στα στελέχη της DYNAMEC ολοκληρωμένη πληροφόρηση, εξασφαλίζοντας τόσο τη λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων όσο και την ηγετική της θέση σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Παράλληλα, με την ενσωμάτωση της mobile εφαρμογής Soft1 360 – η οποία επεκτείνει την «εμβέλεια» της κεντρικής μηχανογράφησης – ενισχύεται η παραγωγικότητα των ανθρώπων της DYNAMEC, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα και χρήσης του ERP οποιαδήποτε στιγμή και μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Επιπλέον, οι προηγμένες λύσεις AI του Soft1 Series 6 έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω την αποδοτικότητα των στελεχών της εταιρείας, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών και την πιθανότητα εμφάνισης λαθών κατά τη διεκπεραίωση παραγγελιών και συναλλαγών.

Επίσης, με την υλοποίηση του Soft1 Payroll, η DYNAMEC διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνισή της με όλες τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας που σχετίζονται με τη μισθοδοσία των εργαζομένων της. Την ίδια στιγμή, μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας του Soft1 Payroll με την κεντρική μηχανογράφηση, επιτυγχάνεται η μεταφορά των δαπανών μισθοδοσίας στην αντίστοιχη ενότητα δαπανών του Soft1 ERP, παρέχοντας στην εταιρεία τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και προβλέψεων.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη SoftOne και τη λειτουργία της νέας λύσης μηχανογράφησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DYNAMEC LTD, κ. Αλέξανδρος Γαβριηλίδης δήλωσε σχετικά: “Αξιοποιώντας όλες τις λειτουργικές δυνατότητες του Soft1 Cloud ERP, καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια εξειδικευμένη μηχανογράφηση, εντός ενός πολύ στενού χρονοδιαγράμματος. Η άμεση πρόσβαση και ανάλυση δεδομένων καθώς και η αυτοματοποίηση των καθημερινών μας εργασιών έχουν ήδη συμβάλει στην ομαλότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της εταιρείας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας”.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση