Παίρνει μπρος για το καλοκαίρι η τουριστική βιομηχανία της Πάφου

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες των φορέων του τουρισμού στην Πάφο ενόψει της λειτουργίας κατά την καλοκαιρινή περιόδου, ήδη όμως πέραν του 90% των αδειοδοτημένων κλινών της επαρχίας βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, σύμφωνα με την Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσος Χατζηγεωργίου, ανέφερε ότι η επαναλειτουργία και των υπόλοιπων τουριστικών μονάδων, όπως επισιτιστικές επιχειρήσεις, παρεμφερείς υποδομές και άλλες υπηρεσίες, αναμένεται μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Η Πάφος, σημείωσε, θα συνεχίσει και φέτος να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για διακοπές τόσο των ξένων επισκεπτών όσο και των μονίμων κατοίκων Κύπρου.

Τόσο ο προγραμματισμός των αεροπορικών εταιρειών και των διοργανωτών ταξιδιών, καθώς και η δυναμικότητα σε αεροπορικές θέσεις, αλλά και η αισθητή πλέον ηλεκτρονική παρουσία που έχει ο προορισμός της Πάφου, κυρίως σε διεθνή αγορές «μας δίδουν την δυνατότητα να παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η Πάφος μπορεί φέτος να αγγίξει και να ξεπεράσει ακόμη τις επιδόσεις του 2019 σε θέματα αφίξεων ή και εισοδημάτων» είπε.

Σίγουρα το στοίχημα φέτος είναι να προσελκύσουμε όσο περισσότερους εισερχόμενους αλλά και εγχώριους επισκέπτες, ενώ το βλέμμα παραμένει στραμμένο στο να καταφέρουμε να επεκτείνουμε κατά δύο μήνες την καλοκαιρινή περίοδο, δηλαδή από Μάρτιο μέχρι Νοέμβριο, συμπλήρωσε.

Στρατηγικός στόχος της επαρχίας Πάφου παραμένει η επαναφορά του προορισμού κατά τα επόμενα χρόνια σε ολόχρονη λειτουργία, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις αγορές και προσελκύοντας επισκέπτες υψηλότερης εισοδηματικής τάξης, κατέληξε.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ: Εκστρατεία προώθησης της πασχαλινής Πάφου στην κυπριακή αγορά
Η τουριστική βιομηχανία της Πάφου κατά της πλαστικής ρύπανσης
Ψηφιακή διαφημιστική προβολή της Κύπρου σε Γαλλία και Πολωνία
Neon Mall: Ποια η επωνυμία της καινούργιας προσθήκης
Παραδοχή Κώστα Κουμή: Αδικημένη τουριστικά η Λευκωσία
Νέα εποχή για τη Louis Hotels-Όσα συζήτησαν κορυφαία στελέχη
Melco: Τιμήθηκε από τα Asia Gaming Awards 2023
Στο προσκήνιο η συνεργασία Κύπρου - Μπαχρέιν σε ενέργεια και τουρισμό
Αλλάζει η διαδικασία εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενου καταλύματος
Το νέο εστιατόριο McDonald's είναι εδώ