Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διαχρονική στήριξη του ΙΝΓΚ από Πετρολίνα και PPT Aviation Services

Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) πραγματοποίησαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 τα διευθυντικά στελέχη της Petrolina (Holdings) Public Ltd, ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) κ. Ντίνος Λευκαρίτης, η Εκτελεστικός Σύμβουλος κ. Γεωργία Λευκαρίτη και ο Γενικός Διευθυντής της PPT Aviation Services Ltd, κ. Δημήτρης Μαυρομίχαλος. Τους υποδέχθηκαν ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής και Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ, καθ. Λεωνίδας Φυλακτού και η κοσμήτορας μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΙΝΓΚ, καθ. Κυπρούλα Χριστοδούλου. Ακολούθησε ξενάγηση και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΙΝΓΚ, τις προσφερόμενες εξειδικευμένες υπηρεσίες, τα διάφορα ερευνητικά προγράμματα, τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα του ΙΝΓΚ, όπως επίσης και ενημέρωση για τον φιλανθρωπικό θεσμό του TELETHON.

Η Πετρολίνα και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services είναι διαχρονικοί υποστηρικτές του έργου του ΙΝΓΚ, με την απρόσκοπτη συνεργασία και προσφορά τους. Συγκεκριμένα, από το 2011, είναι οι κύριοι χορηγοί εκδήλωσης του TELETHON παρέχοντας τα καύσιμα για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας». Η εισφορά τους έκανε την εκδήλωση αυτή, μια από τις πιο πετυχημένες και προσοδοφόρες δραστηριότητες του φιλανθρωπικού θεσμού.

CING Petrolina 2

Ο φιλανθρωπικός θεσμός TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών και κοινωνικών αναγκών των ασθενών του Συνδέσμου. Μέρος των εσόδων του TELETHON προορίζονται για την ενίσχυση της έρευνας που διεξάγεται στο ΙΝΓΚ, σχετικά με νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.

Από το 2018, προσφέρονται επίσης με χορηγία των εταιρειών, υποτροφίες αριστείας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΙΝΓΚ, ενισχύοντας την έρευνα και δίνοντας ευκαιρίες στη νέα γενιά επιστημόνων. Ενώ από το 2014 προσφέρονται κουπόνια καυσίμων στους φοιτητές.

Ο Καθ. Φυλακτού ευχαρίστησε την κ. Γεωργία Λευκαρίτη και τους κυρίους Ντίνο Λευκαρίτη και Δημήτρη Μαυρομίχαλο για τη διαχρονική στήριξη τους προς το ΙΝΓΚ, ιδιαίτερα σε μια περίοδο με οικονομική αστάθεια και προκλήσεις, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς της Πετρολίνα και της PPT Aviation Services Ltd προς τον σκοπό του Ινστιτούτου που είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η προσφορά των υπηρεσιών προς την κοινωνία, σε συνδυασμό με την έρευνα και την εκπαίδευση της νέας γενιάς επιστημόνων.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη