Ακυρώθηκαν πτήσεις προς και από Ελλάδα, «καθηλώνονται» χιλιάδες επιβάτες

Συνολικά 30 αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου δεν θα πραγματοποιηθούν από την 24ωρη απεργία που αρχίζει απόψε τα μεσάνυκτα στην Ελλάδα και στην οποία συμμετέχει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας.   

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι «λόγω της αυριανής γενικής 24ωρης απεργίας στην Ελλάδα, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα μέλη της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, επηρεάζεται το πτητικό πρόγραμμα των αερογραμμών που είχαν προγραμματισμένες πτήσεις από και προς ελληνικά αεροδρόμια και τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου».

Συγκεκριμένα από την απεργία «η οποία αρχίζει τα μεσάνυχτα απόψε και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, επηρεάζονται 13 αφίξεις και 13 αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου. Από τις συγκεκριμένες πτήσεις οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν, αναμένεται να επηρεαστούν τρεις περίπου χιλιάδες επιβάτες».

Σημειώνεται ότι «οι επηρεαζόμενοι επιβάτες έχουν ενημερωθεί, είτε από την αερογραμμή είτε από τον τουριστικό τους πράκτορα, για τον επαναπρογραμματισμό της πτήσης τους. Ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος επηρεαζόμενος επιβάτης δεν έχει ειδοποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό του πράκτορα για οποιαδήποτε αλλαγή, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους».

Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πτήσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν και στην ιστοσελίδα της Hermes Airports (www.hermesairports.com στην ενότητα «Αφίξεις και αναχωρήσεις»).

Δειτε Επισης

Έργα αναβάθμισης παραλιών στην Πόλη Χρυσοχούς
Κ. Κουμής: Δύσκολο και απαιτητικό έργο η τουριστική αναβάθμιση της Λευκωσίας
Υφ. Τουρισμού και Γερμανίδα πρέσβειρα συζήτησαν ειδικές μορφές τουρισμού
Πιάτσα Καλαμάκι: Το ελληνικό street food που έβαλε στο μάτι την Κύπρο
Η κυπριακή start-up που βραβεύτηκε στη διεθνή έκθεση φαγητού IFE
Σε εργαστήρια για τον τουρισμό στην Πολωνία συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου
Δίωρη αυθόρμητη στάση εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Η Emirates αποκαλύπτει την ανανεωμένη εμφάνιση των αεροσκαφών της
Το Ζακάκι έχει πλέον το δικό του εστιατόριο McDonald’s
Στο λιμάνι Λεμεσού το νέο υβριδικό Ferry «P&O Pioneer»