Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Eurobank Κύπρου επιβραβεύει μαθητές δημοτικού και σχολεία για την καινοτομία

Ειδική εκδήλωση με στόχο την επιβράβευση μαθητών δημοτικού και των σχολείων τους, για την καλλιέργεια νοοτροπίας ομαδικότητας, πρωτοποριακής σκέψης και νεανικής επιχειρηματικότητας, με έμφαση στην καινοτομία, διοργάνωσε η Eurobank Κύπρου τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν μαθητές του Β’ Κύκλου των Δημοτικών Σχολείων Λιβαδιών και Αγίου Αθανασίου Β’, για τη διάκρισή τους στον μαθητικό διαγωνισμό Mind Reset του Junior Achievement. Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού, “IncrEDIBLE alternatives”, η οποία απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών, δημιούργησε βιοδιασπώμενα, βρώσιμα περιτυλίγματα τροφίμων με την ονομασία “WrapBites”, ενώ η ομάδα Bath2Wash, η οποία απαρτίζεται από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου Β’, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό, δημιουργώντας μια πρωτότυπη βιολογική συσκευασία υγρού και στερεού σαπουνιού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα δύο σχολεία, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που δημιούργησαν, ενώπιον στελεχών της Τράπεζας.

Η Eurobank Κύπρου, παραχώρησε, επίσης, συμβολικό χρηματικό ποσό στους μαθητές και στα δύο δημοτικά σχολεία, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Σε χαιρετισμό τον οποίο απηύθυνε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου, κ. Μιχάλης Λούης, συνεχάρη μαθητές και δασκάλους και τόνισε την σημασία που αποδίδει η Τράπεζα στην προώθηση της πρωτοποριακής σκέψης, της νεανικής επιχειρηματικότητας και της περιβαλλοντικής συνείδησης. Όπως είπε, η Eurobank Κύπρου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καλλιέργεια μιας τέτοιας νοοτροπίας και κουλτούρας, από νεαρή ηλικία, καθώς αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την εξασφάλιση μιας πιο βιώσιμης κοινωνίας και οικονομίας.

Δειτε Επισης

Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών