Λεμεσός: Πέντε διαμερίσματα με ενοίκιο από €11.750 έως €19.000 (pics)

Ραγδαία ανάπτυξη σημείωσε η Λεμεσός την τελευταία δεκαετία με την κάθοδο ξένων εταιρειών και την υλοποίηση πολλών αναπτυξιακών έργων. Οι πύργοι που υψώθηκαν στην πόλη και ειδικότερα ανατολικά της Λεμεσού, έφεραν μια νέα εικόνα.

Ωστόσο, μια από τις συνέπειες αυτής της ανάπτυξης, είναι η αύξηση των τιμών στα ενοίκια, που σε μερικές περιπτώσεις κοντεύουν ακόμα και τις €20.000 τον μήνα.

Διαβάστε ακόμα: 

Το InBusinessNews παρουσιάζει πέντε διαμερίσματα διαθέσιμα προς ενοικίαση στη Λεμεσό, τα οποία βρίσκονται σε συγκροτήματα πολυτελείας και πύργους, με τιμές ενοικίου από €11.750 έως και €19.000. Διευκρινίζεται ότι, τα πιο κάτω στοιχεία είναι από γνωστή σελίδα αγοραπωλησίας στην οποία αναρτήθηκαν τα διαμερίσματα.

  • Διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια: €19.000

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας, σε καινούργιο κτήριο πολυτελείας με πέντε αστέρων εγκαταστάσεις.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και επιπλέον ακόμη ένα δωμάτιο γραφείου καθώς και δωμάτιο πλυσταριού, ενώ, συνολικά διαθέτει 181 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και 87 τ.μ. εξωτερικούς.

Ενοικιάζεται στην τιμή των €19.000 ανά μήνα, ενώ απαιτούνται μπροστά δύο deposits ασφαλείας και τέσσερα επιπλέον ενοίκια μπροστά.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μια ενιαία κουζίνα μοντέρνας ιταλικής σχεδίασης με όλες τις νέες συσκευές, σαλόνι και τραπεζαρία και μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα.

Το master room έχει το δικό του ιδιωτικό μπάνιο, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει ακόμα ένα μπάνιο και ακόμη μια τουαλέτα επισκεπτών.

Επίσης, διαθέτει δύο θέσεις καλυμμένων parking, ενώ ανάμεσα στις υπηρεσίες του κτηρίου, συμπεριλαμβάνεται σάουνα, γυμναστήριο, 24ωρη εξυπηρέτηση στη reception, πισίνα, steam bath, υπηρεσίες μασάζ, υπηρεσίες καθαριότητας καθώς και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών.

 

  • Διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων στην Παρεκκλησιά: €17.500

Το διαμέρισμα προς ενοικίαση βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Παρεκκλησιάς κοντά στο ξενοδοχείο St. Raphael.

Χωροθετείται σε παραλιακό συγκρότημα με ιδιωτικές ξαπλώστρες, ομπρέλες και πλήρη εξυπηρέτηση από την εταιρεία διαχείρισης.

Ενοικιάζεται στην τιμή των €17.500 που συμπεριλαμβάνονται τα κοινόχρηστα έξοδα, οι υπηρεσίες θυρωρού και οι συντήρηση των χώρων και του εξοπλισμού.

Το διαμέρισμα είναι τριών υπνοδωματίων, με συνολικό εσωτερικό εμβαδόν 268 τ.μ. και 87 τ.μ. καλυμμένης βεράντας, τρία μπάνια και δύο θέσεις parking.

Στο συγκρότημα που βρίσκεται, συμπεριλαμβάνονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μόνο για κατοίκους, όπως πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα.

  • Διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων στην Παρεκκλησιά: €16.000

Το διαμέρισμα προς ενοικίαση βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Παρεκκλησιάς κοντά στο ξενοδοχείο St. Raphael, σε παραλιακό συγκρότημα με ιδιωτικές ξαπλώστρες, ομπρέλες και πλήρη εξυπηρέτηση από την εταιρεία διαχείρισης.

Ενοικιάζεται στην τιμή των €16.000, που συμπεριλαμβάνονται τα κοινόχρηστα έξοδα, οι υπηρεσίες θυρωρού και οι συντήρηση των χώρων και του εξοπλισμού.

Το διαμέρισμα είναι τριών υπνοδωματίων, με συνολικό εσωτερικό εμβαδόν 268 τ.μ. και 87 τ.μ. καλυμμένης βεράντας, τρία μπάνια και δύο θέσεις parking.

Στο συγκρότημα που βρίσκεται, συμπεριλαμβάνονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μόνο για κατοίκους, όπως πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα.

  • Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον Άγιο Τύχωνα: €15.000

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Τύχωνα ανατολικά της Λεμεσού και ενοικιάζεται στην τιμή των €15.000.

Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας και ηλεκτρικές συσκευές όπως πλυντήριο ρούχων, πιάτων, ψυγείο και κλιματισμό και έχει θέα τη θάλασσα. Το διαμέρισμα δεν είναι επιπλομένο. 

Επίσης, διαθέτει διάφορες άλλες υπηρεσίες όπως σπα, χαμάμ, γυμναστήριο και πισίνα.

  •  Διαμέρισμα 4ων υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια: €11.750

Τα διαμερίσματα βρίσκεται στον πύργο Sky Tower στην περιοχή του Ποταμού της Γερμασόγειας.            

Πρόκειται για διαμέρισμα 4ων υπνοδωματίων με τρία μπάνια, που ενοικιάζεται στη τιμή των €11.750.

Οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος περιλαμβάνουν: θυρωρό, σπα, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, μεγάλο πάρκο με διαμορφωμένους κήπους και υπόγειο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα.

 

 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους