Στην MUFG Investor Services ο Peter Tangalos

Στην MUFG Investor Services, η οποία ως γνωστό εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο με επιχειρησιακό κέντρο στη Λεμεσό, συνεχίζει την καριέρα του ο Manager of Wealth and Investment Services της Ελληνικής Τράπεζας, Peter Tangalos. 

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος συναδέλφους και συνεργάτες, αποχωρεί από την θέση του Manager of Wealth and Investment Services της Ελληνικής την προσεχή Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, για να αναλάβει νέο ρόλο στην MUFG Investor Services στην Κύπρο.

«Ήταν τιμή και προνόμιο να ηγούμαι αυτής της ομάδας και το σημαντικότερο που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τόσα άτομα για τα οποία τρέφω γνήσιο σεβασμό και στοργή. Αναμένω ότι θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τον διάδοχό μου», αναφέρει στο σχετικό μήνυμα που απέστειλε στους συνεργάτες του. 

Υπενθυμίζεται ότι η MUFG Investor Services ανακοίνωσε την κάθοδό της στη χώρα μας-μέσα από τη δημιουργία νέου επιχειρησιακού κέντρου στη Λεμεσό-, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ενώ τον περασμένο Μάϊο ο διεθνής κολοσσός, παγκόσμιος βραχίονας εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων του Mitsubishi UFJ Financial Group, ανακοίνωσε τον διορισμό του Γιάννη Μάτση στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και επικεφαλής του νέου επιχειρησιακού κέντρου της εταιρείας στη Λεμεσό.

Η MUFG Investor Services παρέχει λύσεις εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων σε πελάτες παγκοσμίως, αξιοποιώντας το οικονομικό και πνευματικό κεφάλαιο της Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες στον κόσμο με περιουσιακά στοιχεία 3,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συνεργάζεται με περισσότερους από 400 πελάτες και παρέχει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων λύσεων χρηματοδότησης αμοιβαίων κεφαλαίων και ρευστότητας, δανεισμού τίτλων από αντιπρόσωπο, λύσεις FX, Global Custody και μεσαίου γραφείου.

Επιπλέον, η βασική πλατφόρμα της διαχείρισης κεφαλαίων παρέχει στοιχεία ενεργητικού σχεδόν 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες σε μια σειρά κορυφαίων λύσεων σε όλες τις επενδυτικές στρατηγικές, τους τύπους περιουσιακών στοιχείων και τις δομές κεφαλαίων.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame