Θ. Θεράποντος: Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με χρήση τεχνολογίας

Η Παλαιά Ελιά είναι ένας πολυχώρος, που λειτουργεί ως εστιατόριο, μουσική σκηνή και καφέ, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο.

Αναλυτικά τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει ο πολυχώρος, παρουσιάζει στην κάμερα του InBusiness TV, ο ιδιοκτήτης της Παλαιάς Ελιάς, Θέρης Θεράποντος. Την ίδια ώρα,  αναφέρεται στις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η επιχείρησή του, αλλά και στο πώς η χρήση της τεχνολογία είναι σωτήρια για την επίλυση διάφορων προβλημάτων.

Ειδικότερα, η Παλαιά Ελιά αξιοποιεί στο έπακρο τις υπηρεσίες της Cyta Business, η οποία, μεταξύ άλλων, τής παρέχει γρήγορο internet, τη δυνατότητα online κρατήσεων, καθώς και τη δυνατότητα ταυτόχρονης μετάδοσης μέχρι και τριών αθλητικών γεγονότων. Όπως επισημαίνει ο κ. Θεράποντος, η εξυπηρέτηση της Cyta Business είναι σε κάθε περίπτωση άμεση και εξαιρετική.

Στόχος της Παλαιάς Ελιάς είναι να μεγαλώσει  το εύρος των δραστηριοτήτων της, προωθώντας περισσότερους χρόνους λειτουργίας του εστιατορίου, ενώ ήδη διάφορα events διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε στο InBusiness TV ο Θέρης Θεράποντος:

  • Cyta Business

Η Cyta Business, αντιλαμβανομένη τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες των ΜμΕ για αναβάθμισή τους στην ψηφιακή εποχή, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα και τις προκλήσεις που τις απασχολούν και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ευκαιρίες που προκύπτουν με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Δειτε Επισης

Orb Communications: Πρωτοπορεί στον τομέα της και υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας
Συνεργασία Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και Ipanema Espresso
Το Paradox Museum Limassol ανοίγει τις πύλες του για το κοινό
Ο ΟΚΥπΥ σύμμαχος στη μάχη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι
Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»
Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου