ΚΕΑΝ: Υπέροχη γεύση και προστασία του περιβάλλοντος... στο καπάκι

To ξέρετε ότι περίπου το 1/3 των πλαστικών του πλανήτη δεν ανακυκλώνονται και καταλήγουν στο περιβάλλον όπου παίρνει εκατοντάδες χρόνια να αποσυντεθούν;

 

Η ΚΕΑΝ εδώ και ένα χρόνο περίπου καθιέρωσε στα προϊόντα της τη νέα οικολογική συσκευασία Tetra Pak το 83% της οποίας προέρχεται από ανανεώσιμες φυτικές πηγές ενώ διαθέτει μη αποσπώμενο καπάκι, που μένει πάνω στη συσκευασία και ανακυκλώνεται μαζί της. Είναι πολύ απλό. Γυρίζεις αριστερόστροφα το καπάκι, το ανασηκώνεις και απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου χυμό, με τη μοναδική ποιότητα και γεύση ΚΕΑΝ που γνωρίζεις και λατρεύεις. Στη συνέχεια κλείνεις το καπάκι, πιέζοντάς το προς τα κάτω μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό «κλικ» και ρίχνεις τη συσκευασία (μαζί με το καπάκι) στον κάδο ανακύκλωσης.

 

‘Έτσι όχι μόνο απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου χυμό ΚΕΑΝ εύκολα αλλά ταυτόχρονα συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος παράγοντας λιγότερα απορρίμματα.

 

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πιεις από το κουτί ή θα βάλεις σε ποτήρι κάποιον αγαπημένο σου χυμό ΚΕΑΝ να θυμάσαι πως το καπάκι είναι μη αποσπώμενο, μένει στη συσκευασία και ανακυκλώνεται μαζί της.

 

Με τις νέες συσκευασίες της ΚΕΑΝ έχεις όλη την υπέροχη, φυσική των αγαπημένων σου χυμών και την οικολογική σου συνείδηση ήσυχη!

Δειτε Επισης

CTC: Περιόρισε το κόστος και τις ζημιές
Τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars
Μειώθηκαν 7% οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο από πέρσι
Υπεραγορές: Η μάχη της Λευκωσίας σπίτι με σπίτι
Δ. Ουζουνιάν: Καθυστερήσεις, ελλείψεις και επιτόκια φρενάρουν την αυτοκινητοβιομηχανία
Η Lidl Κύπρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
Επιτήδειοι εμφανίζονται ως εργαζόμενοι στα Beauty Line-Προειδοποιεί ο Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στις 25 Μαρτίου και την 1η Απριλίου
Kia: Στην κορυφή των αυτοκινήτων με τα λιγότερα προβλήματα
Unicars: Παρουσίασε τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα