Χ. Ρέππα: Στην Fonbet δεν υπάρχει διαχωρισμός άνδρα και γυναίκας

Το μέλλον του στοιχήματος μέσα από τη ματιά και εμπειρία της Fonbet, φαίνεται να είναι αρκετά δυναμικό, καθώς ο ανταγωνισμός και η καινοτομία ωθούν τις στοιχηματικές πλατφόρμες να προσφέρουν ακόμη περισσότερα και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μιλώντας στο InBusinessNews, η Χρύσα Ρέππα, Marketing Manager της Fonbet μιλάει για το πως η τεχνολογία έχει αλλάξει τις συνήθειες του κοινού που ασχολείται με το στοίχημα. Ο χρήστης πλέον έχει στην ευχέρεια του, από το κινητό του, μία πληθώρα ιστοσελίδων από εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων. Και οι αλλαγές αυτές αναμένεται να συνεχιστούν, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρη η κατεύθυνση του στοιχηματικού κόσμου.

Η κ. Ρέππα μιλάει επίσης για τις δράσεις της Fonbet, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και το πως σαν εταιρεία ενισχύει την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Πόσο έχουν αλλάζει οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το στοίχημα τα τελευταία χρόνια;

Το αθλητικό στοίχημα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στοιχημάτων. Στο παρελθόν, οι παίκτες του στοιχήματος προσλάμβαναν τους προσωπικούς τους πράκτορες στοιχημάτων, ώστε να μπορούν να στοιχηματίζουν σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και οι ιπποδρομίες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, όλα λόγω της ταχείας ανάπτυξης της τεχνολογίας και της επιρροής της στους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι τοποθετούν στοιχήματα. Σήμερα, οι παίκτες του στοιχήματος δεν χρειάζεται καν να φεύγουν από τα σπίτια τους καθώς μπορούν να στοιχηματίσουν ακόμα και στην άνεση του σπιτιού τους.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών αθλητικών στοιχημάτων έχει αυξηθεί τα τελευταία 3-5 χρόνια λόγω του αυξανόμενου αριθμού ιστοσελίδων στοιχημάτων στην αγορά. Είναι εκατοντάδες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν από διάφορα μέρη του κόσμου σήμερα. Αυτή η ανάπτυξη έχει δώσει περισσότερες επιλογές στους παίκτες για το πού να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Σημαίνει επίσης ότι οι εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων πρέπει να εργαστούν σκληρά για να προσελκύσουν πελάτες και να τους διατηρήσουν παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες.

Η συνολική ποιότητα και η απόδοση των ιστοσελίδων στοιχημάτων έχει βελτιωθεί, χάρη στον αυξανόμενο ανταγωνιστικό χαρακτήρα του τομέα. Πολλές ιστοσελίδες  συνεχίζουν να καινοτομούν για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για ανάληψη και κατάθεση, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες κατάθεσης και ανάληψης για να γίνουν ταχύτερες για τους πελάτες, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση πελατών και διευθετώντας τα στοιχήματα πιο γρήγορα. Όλες αυτές οι καινοτομίες έχουν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν τους πελάτες ευχαριστημένους.

Το εάν η βιομηχανία αθλητικών τυχερών παιχνιδιών θα συνεχίσει να αλλάζει για τα επόμενα χρόνια δεν είναι ακόμη γνωστό. Αλλά αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς η τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα, πιθανότατα θα συμβούν περισσότερες αλλαγές. Ορισμένες τάσεις που έχουν αρχίσει να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για τα αθλητικά στοιχήματα περιλαμβάνουν την εισαγωγή των ESports και των πρωταθλημάτων φαντασίας. Περισσότεροι ιστότοποι θα δέχονται επίσης κρυπτονομίσματα σύντομα, γεγονός που θα κάνει τη βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων ακόμα πιο εξελιγμένη.

Με ποιους τρόπους δίνει έμφαση στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης η Fonbet;

Πολύ σημαντική υπήρξε η συμβολή και στήριξη της Fonbet στον αθλητικό κόσμο της Κύπρου τα τελευταία 5 χρόνια παρουσίας της στη Κύπρο. O επαγγελματισμός, η αφοσίωση, η συνέπεια και οι ψηλές αξίες είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν εταιρία.

Οι χορηγίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι στον τομέα του αθλητισμού, με την σχετική αγορά συνεχώς να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται, εφόσον οι χορηγίες έχουν οφέλη τόσο για τις επιχειρήσεις-χορηγούς όσο και για τους χορηγούμενους.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ένα μεγάλο μέρος της στρατηγικής μας. Έχουμε κάτω απο την ομπρέλλα μας 8 ποδοσφαιρικές ομάδες, χορηγίες αγώνων με φιλανθρωπικό θέμα, επισκέψεις σε νοσοκομεία, δωρεές σε Ινστιτούτα που ασχολούνται με θέματα υγείας, σεμινάρια για θέματα υγείας και πολλά άλλα.

Δεχόμαστε και κερδίζουμε πολλά από τη συμμετοχή μας στα κοινά. Αλλά έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να επιστρέψουμε κάτι πίσω στην κοινωνία μας σαν αντάλλαγμα. H χορηγίες είναι για εμάς ηθική υποχρέωση και τρόπος ζωής.

Με ποιες δράσεις ενισχύει η εταιρεία την γυναικεία επιχειρηματικότητα;

Η γυναίκα σήμερα έχει κάνει πρόοδο στο δρόμο της αναβάθμισης του ρόλου της και την κατάκτηση της θέσης της στην κοινωνική δομή. Η εισχώρηση της γυναίκας στους επιχειρηματικούς κύκλους, που ήταν κάποτε κάστρα μόνο ανδρικών επιτυχιών, έχει γίνει ίσως αργά αλλά με αρκετή επιτυχία και αναγνώριση.

Στην Fonbet δεν υπάρχει διαχωρισμός άνδρα – γυναίκας. Το εργασιακό περιβάλλον, είναι απόλυτα υγιές και η αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς είναι η ίδια και ισάξια και για τα δυο φύλλα.  H εκτίμηση και ο σεβασμός είναι από τα προτερήματα της εταιρίας προς στο προσωπικό της και σίγουρα ο διαχωρισμός γραβάτα ή γόβα δεν υπάρχει.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»