Η ACS Courier πρώτη επιλογή για παραλαβή δεμάτων παγκύπρια

Πρόσφατη επίσημη έρευνα για τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην Κύπρο ανέδειξε την ACS Courier πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού για την παραλαβή δεμάτων σε όλη την Κύπρο. 

Λαμβάνοντας υπόψη την πολυετή παρουσία της ACS στον χώρο των ταχυμεταφορών, που μετρά ήδη 25 συναπτά έτη, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας απλά επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Εταιρείας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης των πελατών της. 

Η Έρευνα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων και δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2022. 

Τα πορίσματά της βασίστηκαν σε επίσημα στοιχεία που αφορούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο, καθώς και σε πληροφορίες  που δόθηκαν από περισσότερους από 1.000 ιδιώτες που ζουν μόνιμα στη χώρα και από 500 περίπου επιχειρήσεις (συχνότητα χρήσης ταχυδρομικών υπηρεσιών, αξιολογήσεις, μέσο κόστος, προτιμήσεις καταναλωτών κ.ά.).  

Η ACS στην Κορυφή των Προτιμήσεων του Κοινού 

Σύμφωνα λοιπόν με τα πορίσματα της έρευνας, 6 στους 10 καταναλωτές επιλέγουν την ACS για την παραλαβή δεμάτων τους, κατατάσσοντάς την πρώτη στη σχετική λίστα των αποτελεσμάτων. 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των εταιρειών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών σε όλη την Κύπρο, η ACS αναδείχτηκε πρώτη με ποσοστό 61% στην κατηγορία της παραλαβής δεμάτων, καθώς και μια από τις κορυφαίες επιλογές ιδιωτών αλλά και επιχειρήσεων για την αποστολή δεμάτων στη νήσο.  

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το ποσοστό ικανοποίησης ιδιωτών και επιχειρήσεων από την υπηρεσία παραλαβής και αποστολής δεμάτων από ιδιωτικούς παρόχους, περιλαμβανομένης της ACS, που αυξήθηκε ακόμη περισσότερο από το ήδη υψηλό του παρελθόντος: 8,5 από 8,3 στους ιδιώτες, και 8,4 από 8,3 στις επιχειρήσεις. 

 

Δειτε Επισης

Orb Communications: Πρωτοπορεί στον τομέα της και υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας
Συνεργασία Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και Ipanema Espresso
Το Paradox Museum Limassol ανοίγει τις πύλες του για το κοινό
Ο ΟΚΥπΥ σύμμαχος στη μάχη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι
Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»
Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου