Η ACS Courier πρώτη επιλογή για παραλαβή δεμάτων παγκύπρια

Πρόσφατη επίσημη έρευνα για τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην Κύπρο ανέδειξε την ACS Courier πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού για την παραλαβή δεμάτων σε όλη την Κύπρο. 

Λαμβάνοντας υπόψη την πολυετή παρουσία της ACS στον χώρο των ταχυμεταφορών, που μετρά ήδη 25 συναπτά έτη, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας απλά επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Εταιρείας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης των πελατών της. 

Η Έρευνα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων και δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2022. 

Τα πορίσματά της βασίστηκαν σε επίσημα στοιχεία που αφορούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο, καθώς και σε πληροφορίες  που δόθηκαν από περισσότερους από 1.000 ιδιώτες που ζουν μόνιμα στη χώρα και από 500 περίπου επιχειρήσεις (συχνότητα χρήσης ταχυδρομικών υπηρεσιών, αξιολογήσεις, μέσο κόστος, προτιμήσεις καταναλωτών κ.ά.).  

Η ACS στην Κορυφή των Προτιμήσεων του Κοινού 

Σύμφωνα λοιπόν με τα πορίσματα της έρευνας, 6 στους 10 καταναλωτές επιλέγουν την ACS για την παραλαβή δεμάτων τους, κατατάσσοντάς την πρώτη στη σχετική λίστα των αποτελεσμάτων. 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των εταιρειών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών σε όλη την Κύπρο, η ACS αναδείχτηκε πρώτη με ποσοστό 61% στην κατηγορία της παραλαβής δεμάτων, καθώς και μια από τις κορυφαίες επιλογές ιδιωτών αλλά και επιχειρήσεων για την αποστολή δεμάτων στη νήσο.  

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το ποσοστό ικανοποίησης ιδιωτών και επιχειρήσεων από την υπηρεσία παραλαβής και αποστολής δεμάτων από ιδιωτικούς παρόχους, περιλαμβανομένης της ACS, που αυξήθηκε ακόμη περισσότερο από το ήδη υψηλό του παρελθόντος: 8,5 από 8,3 στους ιδιώτες, και 8,4 από 8,3 στις επιχειρήσεις. 

 

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν